Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy késésből csak nálunk van...

Egy késésből csak nálunk van botrány? 17/L

Figyelt kérdés

Mindig pontossan hazamegyek a megbeszélt időre.

Tegnap este buliba voltam a párommal a 30km-re lévő városba és lekéstem a vonatot. Rögtön írtam az smst, hogy ne izguljanak.

Mikor hazaértem apu rögtön letámadott, hogy ha szabad kérdeznie, hol volt a kisasszony? Mondtam, hogy mi volt és kérdeztem, hogy megkapták e az smst. Erre apu aztmondta, hogy igen megkapták, de egy buli nem tart ilyen sokáig, biztos valahol máshol voltam a párommal. Azonnal áruljam el, hogy hol. Erre én úgy reagáltam, hogy márpedig a buliba voltunk. Apu nem hisz nekem.

Most már az van, hogy apu a barátoma ellenőrzi, hogy tényleg oda jár e suliba ahova mondja és kitalálta, hogy többet nem mehetek vele sehova.

Még anyu se tudja lenyugtatni.

2010. márc. 14. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
56%

09.36:naná 4 évig jártam vonattal iskolába.

Egyszerű a dolog:soha nem késtem le,ha időben kimentem a vonat indulására.

Ezt egyébként nem nehéz összehozni.

Csak oda kell figyelni.

Na a kérdező nem figyelt,az apja meg úgy gondolta,aki nem figyel eléggé,az jobb ha otthon marad.

Ezek tények.De vagy az aki ész nélkül irogat....

2010. márc. 16. 13:17
 12/21 anonim ***** válasza:
15 évesen egyszer aug 20 után két órát késtem,akkor még nem volt mobil. Abból volt balhé, meg is értem, de azóta, ha szólok, nincs baj. Apud túlreagálta, most próbálj bizonyítani, (pl 10re van megbeszélve, érj haza 9re, stb) Bár 17 évesen már lazábbra lehet kapni azt a gyeplőt.
2010. márc. 16. 13:36
 13/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szerintem mindenkivel előfordulhat, hogy lekési a vonatot. Szóltam is, hogy kések. Da azt nem értem, hogy ebből miért kell azt a következtetést levonni, hogy hazudunk.

2010. márc. 16. 15:51
 14/21 anonim ***** válasza:
nálunk is botrány van...:S
2010. márc. 16. 18:26
 15/21 A kérdező kommentje:

Akkor te érted, hogy miről beszélek (írok). Remélem sikerül megoldani neked.

Akkor is balhéznak, ha szólsz,hogy késel?

2010. márc. 16. 18:46
 16/21 anonim ***** válasza:

Szerencsére nekem sosem mondták meg mikorra menjek haza ha szórakozni mentem. Valamikor 2-3 körül úgyis hazaestem az egyik éjszakaival. Ilyen téren nem, de más téren még mindig azt hiszik, hogy kisgyerek vagyok. Pedig most várom az elsö gyermekemet. Azért ez cikibb egy picit...

Apukádat meg nem értem. Bárkivel elöfordul, hogy lekési a vonatot stb. még szóltál is ráadásul. Ha ez rendszeres lenne megérteném de egyszer..? És tényleg nem vagy már gyerek, mindjárt hivatalosan is felnött leszel, minek túlfélteni? Nappal is ugyanúgy történhet veled bármi mint éjszaka söt.. áhh ezt sosem tudom megérteni...

2010. márc. 16. 19:50
 17/21 anonim ***** válasza:

13:17!!!

nem de vagy hanem TE vagy aki ész nélkül írogat!!!!!!!!!!

kölyök korom óta vonattal közlekedek

a figyelmes ember is késhet

eléggé szűk eszed van

2010. márc. 16. 20:47
 18/21 anonim ***** válasza:
Hat te meg szerencses,vagy mert engem apam szo szerint szarra vert egy keses miatt,es be is pisiltem olyan erosen utott,hogy forgott a fejem,es verzett is.....Ugyhogy megnyugodhatsz nem ez a legdurvabb ami tortenhet!:-)
2010. márc. 16. 21:26
 19/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Apukád azért megvert, mert késtél? Ez tényleg durva. Én lehet, hogy nem hagytam volna annyiban. A kiabálás se jó, de ha vki a saját gyerekét üti...

2010. márc. 16. 21:47
 20/21 anonim ***** válasza:

Apud talán azért akadt ki, mert arra gondolt, hogy szexeltetek.

Apukák nagyon büszkék, ha 16-18 éves fiuk csajokat hord haza, de lányaikat más értékrend szerint nevelik. Általában ott van könnyebb helyzetben a lány, ahol bátyja kitapossa neki az utat. Pl. húgomnál 16 évesen már természetesnek vette faterom is, hogy átmehet barátjához "aludni" éjszakára. Mondván, hogy sokkal biztonságosabb ez, mint az ha tini barátnőivel lófrálna az éjszakában.

2012. okt. 8. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!