2-3 éve hobbiból tanulmányozom a tőzsdét, cikkeket olvasok stb. Még élesben nem probáltam, de szeretném kiprobálni, feleségem hallani sem akar róla? Ti engednétek a párotoknak?
Figyelt kérdés
Hobbi szinten foglalkozom vele,nem szeretnék ebből megélni,esetleg egy kis "zsebpénzt" mellékest keresni vele.Nem szeretnék a családi kasszából pénzt elvenni.Papíron eddig vezettem a dolgot,mondhatom azt,hogy nyereséges lenne a dolog,ha nem száll el az ember.Ti engednétek a párotoknak?2015. szept. 11. 07:55
11/11 anonim válasza:
1. vagyok: Én nem úgy gondoltam, hogy ne tudjon róla. Ha van annyi pénzetek közösen, amiből fel tudtok áldozni, ha esetleg nem jönne be az üzlet, akkor ne nagyon fájjon ha elveszik. Ha nincs erre pénzed, akkor felesleges vele foglalkozni. A nem teljesen legális üzletelést én se támogatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!