Mit tegyek, ha a 21 éves lányom alig akar menni valahová az elmúlt hónapokban? Normális?
Egy délutánt is nehezen bír ki a nagyszüleinél. Ha tehetné folyton csak otthon lenne, filmezne, olvasna, internetezne.
Mit tegyek?
egy anyuka
Szerintem a legtöbb embernek vannak fiatalon ilyen kicsit bekattanós részei.
Esetleg megkérdezheted, hogy miért nem akar kimozdulni de erőltetni mindenképpen felesleges.
Tanulás, munka? Én is szeretek itthon lenni, ha nincs más dolgom. Ha agresszíven viselkedik mikor ki kell mozdulni, akkor lehet függőség.
Beszélgess el vele.
Más szülő meg arra panaszkodik, hogy a 21 éves lányát szigorúan fogja, minden este kilenckor ágyban kell lennie, amit be is tart, csak a házszámot téveszti el teljesen random jelleggel.
A fene se érti az anyukákat.
Mit értesz "alig akar menni valahova" alatt?
Én is mindig otthon ülős voltam, utáltam az erőltetett családi programokat, meg azt mikor más akarja beosztani az időmet. Ráadásul a nyár túl hosszú, megunja az ember, és van aki jól elvan azzal hogy olvas, filmezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!