Anyukák, Apukák! Mit szólnátok ha a 17 éves lányotok 28 éves férfivel járna?
Én még nem vagyok szülő, de voltak ilyen kapcsolatok a környezetemben. Volt, amelyik teljesen jól működött, igaz, már nincsenek együtt, de a szakítás nem a korkülönbség miatt következett be. És volt olyan is, ahol a csajt brutálisan kihasználták.
Én először is elbeszélgetnék a lányommal, hogy bizony nem egy olyan idősebb srác, férfi van, aki a tiniket kb. ürítőedénynek használja, és legyen nagyon óvatos, és ne feltétlen élje bele magát az első napokban, hetekben, és ne azonnal adja oda magát neki, ha komolyan gondolja a kapcsolatot (és persze ne menjen bele olyan kapcsolatba, ahol a másik nem egyedülálló, még akkor sem, ha számára csak szexkapcsolat). Plusz azért megkérném, hogy mutassa be, elbeszélgetnék a sráccal. Több szem többet lát, ugye, meg hát azért szülőként több tapasztalatom lenne emberismeretben, mint a lányomnak.
hát nehéz eset lenne!
kérdezd meg kilenc év múlva!
Akor lesz anniy az enyém.
mindenesetre amíg tisztességesen bánik vele nem szólnék bele.
ha meg látnám hogy csak szórakozik vele akkor..... nos vannak rosszabb dolgok is mint az élve eltemetés. pl ha valakinek tüzet raknak a hasában!
Én 30 éves leszek és a barátnőm meg 17 lesz most júliusban.
A kapcsolatunk - de ezt párszor már leírtam itt-ott gyakorin, másfél éve kezdődött és egy éve leszünk most május 31.-én együtt.
Eddig hozzá teszem csak csók volt, a pettinget is most kezdtük alig két hete (igaz ő szűz volt addig, de már tovább nem bírta, hiába egyeztünk meg, hogy 18. szülinapjáig szeretne érintetlen maradni - hát nem sikerült), így nem szexkapcsolat a miénk, hanem párkapcsolat.
Szeretjük, tiszteljük egymást.
És itt megjegyzem, nekem se kocsim, se jogsim, se motorom, se lakásom (egyedül élek albérletben és a fizetésem is a fenntartásomra elég - így a párom elfogad szegényen is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!