Anyukák, Apukák! Mit szólnátok ha a 17 éves lányotok 28 éves férfivel járna?
Előző!
Akkor összességében ti mit szülők utólag nem bántátok, hogy összejött a sráccal annakidején?
Mitől aggódtatok?
"ha megismerem utána eldől majd pár találkozás után,hogy milyen is. ha 28 évesen még mindig otthon él,vagy nem tanul,nem dolgozik,akkor nem örülnék.
de ha korához képest élne ,dolgozna,saját élete lenne akkor jobb lenne róla a véleményem."
ha korához képest élne, akkor lenne korához illő barátnője is. gimiből a lúzerek ismerkednek, mert a kislány még felnéz rá...
Megmondanám a "férfinek", hogy még most választhat:
A verzió:
Együtt lehetnek, de biztosít arról, hogy elveszi a lányomat, és nem is válnak el, ha csak a lányom nem akarja.
Ha mégis gond lenne, felkerestetem pár katonai és hivatali ismerősömmel, majd megoldom, hogy többet nem hogy fiatal nőkhöz, de egyáltalán nőkhöz ne tudjon nyúlni! (hála apám régi katonai múltjának, megvannak a barátságok amikkel ezt elintézhetem)
B verzió:
Még most elmehet szabadon, de barátságnál több kapcsolatba nem kerülhet a lányommal.
Én: 17/F; Párom 29/N
#15-ös vagyok:
Na meg természetesen a lányomnak is "biztosítást" kéne adnia arról, hogy hajlandó lenne a közel (tényleg közel) jövőben házasodni, gyermeket vállalni. Nem csak a férfinek adnék ultimátumot, de a lányomnak is. Ezek a feltételek arra vonatkoznak, hogy csak akkor engedjem össze őket, ha mindketten biztosítani tudják, hogy nagyon-nagyon hosszú időre tökéletesen meg tudnak felelni majd egymás igényeinek.
A lányom most 5 hónapos. Valamint nem, nincs bennem c kategóriás vér.
A lányomat 18 éves kora alatt egy nála legalább 5 évvel idősebb fiúval csak akkor engedném össze, ha biztosítanak róla, hogy hosszú távon boldogítani tudják egymást.
Logikai-szkeptikus-sztoikus-racionalista vizsgálatokkal nem látom, hogy mi lenne ebben "komolytalan"!
Fejtsd ki, hogy ez alatt mire gondolsz, kedves #18-as!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!