Ha terherbe esnél egyedül felvállalnád 20 évesen a gyereket?
mi a fenet erdemel meg egy gyerek /?//
ki fog halni a hulye magyar es tudjatok mit megerdemlitek
Nem. Egyrészt mert 20 évesen még sem pénz, sem lakás, sem semmi nincs. Másrészt meg egyedül....... Na és e kettő kombinációja pedig végleg felejtőssé teszi a dolgot.
Én házasságba 30 évesen sem merek bevállalni egy gyereket sem! Ebbe az országba? Ebbe a bizonytalanságba??
Ennyi idősen szültem a lányom.
De egyedül nem vállaltam volna.
A húgom akkor kapott külön szobát, mikor elköltöztem. Azelőtt nyolc évig a szüleim szobájában lakott. Mellé szültem volna a lányom 10nmre?
Vagy anyaotthonba, ahol csak a gyerekről nem lopják le a pelust?
Örökbeadás? Bármennyire is nyomják a terhes nőknek a szép sallangot, társadalmilag az örökbeadók le vannak nézve. Kis közösségekben az infónénik percek alatt elterjesztik, hogy valaki "eldobta a gyerekét".
Aki pedig azt mondja, menjen dolgozni: a lányom csoporttársának az édesanyja vegyészmérnök. Jó munkahelye volt, de megszűnt. Két gyerek van, és 100ezerért robotol folyamatos műszakban. Csak úgy tudja megoldani, hogy két oldalról ott vannak a nagyik, illetve apuka, ha olyan műszakban van.
Én egy évig kerestem munkát (közben pár feketézés volt) mire találtam olyat, ami legalább bejelentett, igaz, csak négy órába (havi 250et meg ledolgoztam).
És ez nem Borsod, hanem Vas megye
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!