Egyedül az ország másik végében. Mit tegyek, hogy elviselhetőbb legyen?
Figyelt kérdés
Másfél hete költöztem el borsodból Győr mellé egyedül. Szerencsémre egyből lett munkám, de sajnos egyedül melózom 1 nc gép mellett. Nem elég a meló helyen, de még otthon is egyedül vagyok. Mikor otthon éltem 1 szép nagy családban, akkor fel sem tűnt, hogy mit is veszíthetek... De sajnos az élettársammal már nem vagyok együtt 1hónpja :( Nagyon nem bírom már az egyedüllétet és a hiányt. Nem tudom, hogy hogyan szerezzem vissza a múltam... elvagyok keseredve.2015. júl. 28. 19:39
1/11 anonim válasza:
Ahelyett, hogy itt nyavalyogsz, menj emberek közé, akkor nem leszel magányos
2/11 anonim válasza:
barátkozz másokkal , építs kapcsolatokat. Esetleg legyen kutyád vagy valami ilyesmi. Sokan csinálják ezt...
3/11 anonim válasza:
Pedig én mit nem adnék ezért...
4/11 anonim válasza:
Ha te a saját társaságodat se viseled el, akkor más hogy viselje el? Ezen amúgy mindig meglepődök.
Mellesleg: telefon, skype, internet, viber, whatsapp? Mondanak-é néked ezek a 'szók' valamit?
5/11 A kérdező kommentje:
Virtuális kapcsolat! Na ne! Az nem én vagyok. Amúgy is a véget lettem dobva, mert az asszony össze "jött" egy közösségi oldalon egy Norvégiában élő sráccal...
2015. júl. 29. 17:03
6/11 anonim válasza:
Ha emberi szóra vágysz a családodtól, akkor pedig vagy ez van, vagy hazautazol drága pénzért.
Egyébként: valami sportlehetőség a közelben? Futás, vagy ilyesmi? Kutyád van? Kutyasétáltatás közben is lehet ismerkedni.
7/11 A kérdező kommentje:
Lehetne, de most nincs kedvem semmihez. Még keresem régi önmagam. egyre jobban vagyok, csak azért még meg kell szoknom az egyedüli életet...
2015. júl. 30. 01:07
8/11 anonim válasza:
ha ennyire rosszul viseled akkor koltozz haza. lehet hogy kevesebb lesz a penzed de a maganyt meg az elkeseredest nem potolja a penz se. ha nagyon hianyzik a csaladod akkor ez neked nem megoldas. probalj otthon elhelyezkedni esetleg bejarni valamelyik varosba abba se lehet am belehalni.
9/11 A kérdező kommentje:
Én mennék is, de a "nagy család" az exemhez tartozott. Tatom velük a kapcsolatot, már mint a családdal. Amúgy meg már helyre rázódtak a dolgok 1 hónap alatt. A hiány meg van. de már megtanultam kezelni... Kiegyensúlyozott lettem.
2015. aug. 27. 17:41
10/11 anonim válasza:
orulok hogy helyrejottek a dolgaid, sok sikert a jovodhoz is az uj helyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!