Ha terherbe esnél egyedül felvállalnád 20 évesen a gyereket?
Egyedül elég komplikált teherbe esni. :D
Még nem tudom, hol leszek 2 év múlva, egyelőre azt mondom, hogy tudatosan nem vállalnék gyereket, de az is biztos, hogy soha nem vetetném el, ha mégis véletlenül becsúszna. Akár apával, akár apa nélkül. Habár a párom is szeretne már gyereket, szóval szerintem nem lépne le, dehát ki tudja, akkor meg így járt. Én már most jó anya lennék, szóval nem aggódom. Biztos nem kérnék segítséget a szüleimtől, mivel soha nem gondoskodtak rólam, miért tennék majd pont az unokájukkal.
18/L
HA lenne nekem/családomnak rá pénz.
15/L
Nem, a gyereknek teljes családra, megfelelő életkörülményekre, érett, felelősségteljes szülőkre van szüksége, akiknek kibontakozott személyiségük van, és élettapasztalatuk.
És most kegyetlen leszek, én 24 éves vagyok, van párom, mindkettőnknek állása, de még így sem tartanánk meg, ha becsúszna. (De mindent megteszünk az ellen, hogy ne csússzon be). Egyszerűen nem állunk készen rá, a gyereknek nem ilyen szülőkre van szüksége.
12. vagyok.
Miért is pontoztatok le?
Anyum is 20 évesen szült, de a szüleim terveztek... mondjuk addigra nagyjából megvolt mindenük. Jelenleg én vagyok 20 éves, együtt élek a párommal, de ha véletlen teherbe esnék, inkább elvetetném a GYEREK érdekében, mert nem tudnám megadni neki azt, amit érdemelne. Ha egyedül lennék, méginkább nem vállalnám, és nem önző vagyok, egyszerűen egyedül ennyi idősen borzasztó nehéz gyereket nevelni.
N/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!