Mi a Te legidegesítőbb szokásod, amin azért lehet mosolyogni?
Párod legidegesítőbb szokásánál én írtam, hogy "elmondom,hogy ki a gyilkos" ,szóval a filmeknél az első 15percben lelövöm a poént.
Néha megkattanok,és akkor jön a "de miért?" időszakom.
Sokszor nem bírom tartani a számat.Iszonyat mód feledékeny tudok lenni,tehát a tipikus,"most miért vagyok itt és mit keresek?"
Most hirtelen ennyi megkérdezem majd a kicsi páromat,h neki mi jut eszébe még...tuti van néhány:)
:D Jól haladunk.
Én szoktam beszélgetni a tv-vel. Főleg reggel, mert elég hüllősen ébredek. Szerencsétlen bemondó mond valamit, én meg jól elvitázom vele. Ha a férjem meg meri kérdezni, hogy mégis, mi van...olyankor őt is lehordom, hogy engedjen végre társadalmi életet élni. Az első kávé után általában már normálisabb vagyok.
ez kicsit furcsa lesz ne nevessetek ki jó? :S
Angolon arról beszéltünk mi az őrültség és padtársam rossz példát hozott fel tanár megkérdezte hogy this madness?! én pedig this is spartaa és kirugtam a padtársam a másodikról a panoráma ablakon keresztül :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!