Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a Te legidegesítőbb szokáso...

Mi a Te legidegesítőbb szokásod, amin azért lehet mosolyogni?

Figyelt kérdés
2010. márc. 11. 18:45
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Párod legidegesítőbb szokásánál én írtam, hogy "elmondom,hogy ki a gyilkos" ,szóval a filmeknél az első 15percben lelövöm a poént.

Néha megkattanok,és akkor jön a "de miért?" időszakom.

Sokszor nem bírom tartani a számat.Iszonyat mód feledékeny tudok lenni,tehát a tipikus,"most miért vagyok itt és mit keresek?"

Most hirtelen ennyi megkérdezem majd a kicsi páromat,h neki mi jut eszébe még...tuti van néhány:)

2010. márc. 11. 20:29
 12/18 A kérdező kommentje:

:D Jól haladunk.

Én szoktam beszélgetni a tv-vel. Főleg reggel, mert elég hüllősen ébredek. Szerencsétlen bemondó mond valamit, én meg jól elvitázom vele. Ha a férjem meg meri kérdezni, hogy mégis, mi van...olyankor őt is lehordom, hogy engedjen végre társadalmi életet élni. Az első kávé után általában már normálisabb vagyok.

2010. márc. 11. 20:40
 13/18 anonim ***** válasza:
76%

ez kicsit furcsa lesz ne nevessetek ki jó? :S

Angolon arról beszéltünk mi az őrültség és padtársam rossz példát hozott fel tanár megkérdezte hogy this madness?! én pedig this is spartaa és kirugtam a padtársam a másodikról a panoráma ablakon keresztül :S

2010. márc. 11. 20:44
 14/18 A kérdező kommentje:
Él még a padtársad? Azért remélem, ez nem vált szokásoddá. Ha mégis, csak földszintes épületben tartózkodj:)
2010. márc. 11. 20:52
 15/18 anonim ***** válasza:
78%
igen él mivel egy halastó van a suli mellett és a röppája miat pont túlélte egy kartöréssel és 2 bordarepedéssel
2010. márc. 11. 21:00
 16/18 anonim ***** válasza:
Dobolok a térdemen, asztalon, ami jön. Beszélgetés közben is. Rendszerint ha hosszú sztorit érzek, akkor felveszem a sztorizó beszédtempóját ujjdobolással. Mostanában már csak azokkal csinálom, akik régebben is észrevették.
2010. márc. 14. 17:29
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig magamban beszélek...és mindig dúdolok..észre sem veszem..még kajálás közben is...és hát elég félénk vok, de ha vki elkezd vlm beszélgetni, olyan hülyeségeket tok mondani, h. csak nevetek magamon..és nem tehetek róla, de flegma nézésem van sokak szerint...pedig nem szokásom felgmulni, másokat lenéznii:((...hja, és nagyon hamar fel tudom kapni a vizet...
2010. máj. 31. 20:30
 18/18 anonim ***** válasza:
én ha valaki néz általában nem tudok ki és beállni ill. beparkolni az autóval, ilyenkor általában ha megpróbálom az árok felé indulok el......
2010. jún. 1. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!