Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez normális? Vagy csak nekem...

Ez normális? Vagy csak nekem furcsa és idegesítő?

Figyelt kérdés
Röviden..férjemnek előző kapcsolatàbòl van egy gyereke.beszélnek egymàssal a szülők de a férjem ezt titkolja előlem,nem mondja el.Azt mondja ez az ő magànügye ehhez semmi közöm..előtte mindig elmondta,beszéltünk ròla!soha nem hisztiztem miatta.Nekünk is van egy közös gyerekünk.a kérdèsem,hogy a hàzassàgban ez valòban magànügy?nekem semmi közöm hozzà?
2015. szept. 1. 11:47
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Közös gépet hasznàlunk és szoktam recepteket meg ilyesmiket lementeni,de néha az előzmények között keresem vissza.ott talàltam meg,hogy beszéltek egymàssal facebookon.Ez volt jùliusban (a beszélgetèsük)èn augusztus közepe fele talàltam meg.szòval nem tudtam hogy beszéltek,nem is mondta.amikor megkérdeztem annyit mondott ez az ő magànügye!

Tény,hogy egyszer kiakadtam mikor a volt élettàrs kitalàlta,hogy ő ide jön gyerekestől a mi hàzunkban! Mert szerinte el kell viseljem őt ès kötelességem beengedni.ez az egy alkalom volt,hogy kiakadtam!

A màsik akkor volt mikor pròbàltam vele megbeszélni értelmesen a dolgokat és ő elkezdte sèrtegetni a fiamat aki akkor volt fél éves-ès megfenyegetett,hogy majd vàrjam az ismerőseit akik elbeszélgetnek velem!

2015. szept. 1. 14:04
 12/14 A kérdező kommentje:
Ùgy gondolom ha ezt nem tudjuk megbeszélni akkor semmi értelme a dolgoknak! Neki hiànyzik az magànszféra az egyedüllét ami egy màsfél éves gyerek mellett nincs meg neki!szerintem ez a legfőbb problémàja.
2015. szept. 1. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
Hoppá, már majdnem bedőltem a mesédnek, amíg az utolsó két fantasztikus hozzászólásodat el nem olvastam, kicsi kérdező. Elszaladt a fantáziád, nézz kevesebb szappanoperát. 😂
2015. szept. 1. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:

Szerintem túlreagálod. Szerintem sem kell bejelentenie, hogy ekkor meg akkor beszélt az exszel. Ez már olyan elszámoltatás lenne.

Nyilván a gyerekről beszéltek.

Az egy másik ügy, hogy az ex hogy beszél a gyereketekről. De gondolom, ezt a férjed sem hagyná.

2015. szept. 1. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!