Ez normális? Vagy csak nekem furcsa és idegesítő?
Nem értem pontosan.
Azt titkolja, hogy beszélnek? Letagadja?
Vagy azt, hogy konkrétan mit beszélnek?
Gondolom, a gyerekről beszélnek. Vagy konkrétan rákérdezel, hogy mit beszéltél vele?
Tőle kérdezed, miért titkolja, serintem nem normális.
Nem örülnék neki én sem. Mert hát semmi oka rá
Ezt ti látjátok, hogy az eddig eltöltött idő alapján mire épül a kapcsolatotok. Én a bizalom híve vagyok, amibe számomra nem fér bele a titkolózás, főleg ilyen témában, hogy a párom az exével beszél, találkozik. Számomra ez az irány nem vezet jóra. Akármit is beszélnek, az gyanakvást, féltékenységet, felesleges idegeskedést, veszekedést szül - tényleg sokszor feleslegesen.
AZ is lehet, hogy azért nem mondja el, mert bár semmi olyan nincs, ami gondot jelentene, nem akarja, hogy aggódj feleslegesen.
Viszont az én álláspontom szerint
- ha olyan dologról beszélnek, ami tényleg ártalmatlan, akkor miért nem mondja el?
- ha meg olyanról is van szó, amiről tényleg jobb ha nem tudsz, akkor meg ott a kérdés, hogy miért is beszélnek olyat?
Tudom, hogy sokan vannak, akik a titkok hívei, én ezt nem szeretném. Biztosan beszélnék vele erről. Ehhez persze Nekes id megértőnek és nyitottnak kell lenned, mert ha meg azt látja, hogy a legapróbb dologból is esetleg hiszti van, akkor meg persze, hogy nem fog elmondani semmit.
Nem könnyű ügy, remélem, megoldódik.
A férjed gyereke szokott nálatok lenni, vagy csak külön találkozik vele?
Ha mód van rá, nem ártana összeszoktatni a gyerekeket, mégiscsak féltestvérek. Ha biztos vagy abban, hogy a ti kapcsolatotokkal nincs probléma, hagy neki ennyi levegőt, beszéljen a gyereke anyjával.
"előtte mindig elmondta,beszéltünk ròla"
Mi előtt? Mi történt akkor, amikor már nem mondta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!