Mi lehetett a baja ennek az embernek, hogy pörgette mintha ideges lenne a motort a piros jelzésnél? Sietett, vagy feltűnősködni akart?
Mert még nem láttam mástól ilyet. Unokatesómmal mentünk jött egy vw golfos srác, de már láttam, hogy Ő ilyen májer lehet, mert fekete ablakok, a padló majdnem súrolta a földet(nem tudom fekvőrendőrön hogy jut át) és a kipufogó is morgott.
És oda értünk egy sor égére ami állt a vasúti piros miatt. És már el akart menni a sor mellett, de aztán mégis beállt a sor mögé elénk.
És ahogy állt gázfröccsökkel búgatta a motort.
vmmmh vmmmh vmmmh vmmmh...
Megkérdeztem unokatesóm, hogy ennek mi baja, lefullad a kocsi ha nem pörgeti?
Azt mondta "neeem. Hát vagy kicsi a nemi szerve vagy feltűnősködni akar, vagy ideges mert sietne."
Feltűnősködik, a figyelmet akarja magára terelni valószínűleg. Hogy miért, azt csak ő tudja.
Persze van olyan, amikor műszaki problémák miatt csak nagy gázfröccsel indul biztonságosan az autó (különben lefulladna), de általában nem a tuningautókkal szokott előfordulni ez.
vw golfos
na ne diszkrimináld a tuningos csávókat...
ja h te ennyibol vagod h alkalmatlanok a vezetesre?
van h en is rapoccintek, mazdamnak eleg beteg hangja volt anno, volt h pirosnal altam, aztan altak paran a teren, mutattak h baxak oda neki, bocs megtettem.
a mostanin meg a turbot lehet hallani 2000 nel, most faj ez neked ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!