Van értelme mindig előrébb gurulgatni, ha áll a sor, és előrébb megy az előttem lévő, akkor én is menjek rá?
Figyelt kérdés
Előrébb mennek 5 centit, akkor én is menjek előrébb annyit? Mert sokan ezt csinálják, kérdem, ez hatékony?2014. febr. 13. 12:18
1/6 anonim válasza:
Igen, mert ha nem teszed és ácsorogsz még jobban lelassul a sor. Különben is, mi az alternatíva? Mindenki álljon percekig, vagy nem is értem mi mást lehetne csinálni? Jó, 5 centinként araszolni felesleges, de ha mozdul a sor, jobb időkésedelem nélkül együtt mozogni a sorral.
2/6 anonim válasza:
Nekem pl. automata váltós autóm van és szoktam csak úgy passzióból is gurulgatni Főleg amikor már tudom, hogy átfog váltani a lámpa. Vagy ha nem ismerem, akkor úgy érzem. Meg hát igen, az áteresztő képességet is lehet ezzel növelni.
3/6 anonim válasza:
Én azt nem bírom, és sajnos mindennapos ,hogy megállnak a pirosnál kb 10 méterre a lámpától vagy egymástól ,állóra fékeznek, aztán kivárnak jónéhány mp-et de legalább annyit ,hogy mögéjük érjek és megálljak ,üresbe tegyem a váltót és akkor előre gurulásznak míg piros a lámpa. Ez mi a fenére jó mondja már el valaki?? Nekem ehhez nincs kedvem ,általában nem is követem őket ,aztán előttem lesz 10 méter lyuk mintha én nem tudtam volna rendesen megállni...de lexarom
4/6 anonim válasza:
Van olyan lámpa, ahol én is messzebb állok meg mint lehetne. Van hogy egy kocsi is simán még beférne elém, de én ilyenkor már a műszerfalon fekszem, hogy lássam a lámpát :P A magasságnak ez az ára.
5/6 anonim válasza:
Aztán meg pislogsz, hogy már három perce nem ad zöldet, pedig csak mafla voltál és méterekkel az érzékelő előtt állsz. :)
Pár centit felesleges előregurulni, mert üzemanyagot pazarolsz, kopik a kuplung, esetleg még zajt is csinálsz vele, de mondjuk 1 kocsihossznyit már érdemes előrecsúszni, hogy pl. a sor vége ne lógjon bele egy másik kereszteződésbe.
6/6 anonim válasza:
Ha automata váltóssal vagyok, akkor én is előregurulok, nem is kell teljesen felengedni a féket. Kézi váltóssal viszont legalább egy kocsihossznyit várok, ideális esetben addigra el is indulnak, így nem kell még egyszer megállnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!