Mit szólnál, ha a 16 éves fiatok hazavinné a 32 éves barátnőjét éjszakára? (ekkor tudod meg a korkülönbséget)
igazad van "elég sokat elárul, ha kitudok elégíteni egy idősebb nőt is"...EGYET! mert ez a nő ilyen korúra vágyik, de lehet egy másik nőnél meg labdába se rúgnál, vagy épp egy korodbeli csaj bénának nézne...
az a nő a friss húsra vágyik azért tudod kielégíteni, de mások szerint meg tök béna lennél...
Teljes mértékben emberfüggő. Lehet, hogy a te szüleid relatív jól fogadnák.
Nálunk is duplaannyi volt a párom amikor összejöttem vele (én 12, ő 24). Elsőre a szülők mindig rosszul veszik, ezt nem lehet elkerülni. A kérdés az, hogy mennyi idő alatt fogadják el. Az én párom bátyámék baráti társaságából származott, így már ismerték. Igaz a szüleimnek csak másfél év után mondtuk el. Ők akkor azt mondták, hogy kapunk pár hónapot, azalatt figyelnek minket és ha bármi kivetni valót találnak, akkor vége.
Ennek már 4 éve. 14. születésnapomra az lett az ajándékom a szüleimtől, hogy összeköltözhettem a párommal. Azóta tavaly decemberben a 17 születésnapomnál összeházasodtunk, áprilisban megszületett a kislányunk. Saját ház, én fizetem a rezsit, párom a kaját. A gyerek költségeit értelemszerűen közösen, a ruházatot mindketten magunknak (kivéve ha csak úgy veszek neki egy ruhát mert szerintem jól állna rajta), az utazásokat pedig közösen, de általában én fizetem a nagyobb részt. Ha vendég jön hozzánk, azt ő állja (még akkor is ha csak az én ismerőseim jönnek).
Minden annak a kérdése, hogy mennyi kompromisszumot vagytok képesek kötni a másikkal. Legtöbbször nem az van, hogy mindkettő érvényesül, hanem hogy mindkettő lemond. Meg kell tudni csinálni, különben nincs jövője a dolognak. Ha egyszer a korod ellenére a párod gyereket szeretne, akkor vagy bevállalod, vagy otthagyod. Előre is kell gondolkoznod, tehát hogy mire te 45 leszel, erőd teljében, akkor a párod már 61.
Aki pedig írta, hogy "mi lenne ha a 16 éves lányod jelenne meg egy ilyen korú pasival". Ez már rengetegszer ki lett tárgyalva, hogy a fiatalabb lány idősebb férfi, és a fiatalabb fiú idősebb nő felállás messze nem ugyanolyan! ÁTLAGOSAN a férfiak azok akik "kihasználják" a nőket. Ha a férfi az idősebb, nagy valószínűséggel csak le akar feküdni a fiatal lánnyal. Egy idősebb nő viszont már inkább komolyságra vágyik, még ha a fiú fiatalabb is. Mint írtam ez az átlagos, tehát nem kell kihangsúlyozni, tudjuk hogy ez fordítva is lehetséges!
Én: 17/F; Párom: 29/N
"hát szerintem meg elég sokat elárul, ha kitudok elégíteni egy idősebb nőt is."
Két dolgot biztosan. Az egyik, hogy mennyire fogalmad sincs a nők nemi életéről. Egy 32 éves nőt sokkal, de sokkal könnyebb kielégíteni, mert már volt ideje megtapasztalni (másokkal), hogy mi a jó neki, könnyeben elengedi magát...stb. A nőknél az idő előrehaladtával egyre kielégítőbb lesz az együttlét.
Ha egy 16 éves lány juttatsz a csúcsra, na akkor tényleg legyél magadra büszke, az azért nehezebben megy.
A másik dolog amit ez elárul, hogy a nő beteg, perverz, de legalábbis valami nagyon nincs rendben nála.
Én kellek, de nekem ők nem.
Sőt, a felnőtt férfiak közül is megválogatom, kivel állok szóba.
Következő?
még szerencse, hogy nem kellek a fiatal pasiknak :D
22F
"irigyek vagyok, mert ti nem már kelletek fiatal pasiknak?:D"
:) Majd ha már nem "fiatal pasi" leszel, hanem érett férfi, akkor megtudod, hogy a nők miért inkább rájuk buknak, mint a gyerekekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!