Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a 16 éves...

Mit szólnál, ha a 16 éves fiatok hazavinné a 32 éves barátnőjét éjszakára? (ekkor tudod meg a korkülönbséget)

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
88%

igazad van "elég sokat elárul, ha kitudok elégíteni egy idősebb nőt is"...EGYET! mert ez a nő ilyen korúra vágyik, de lehet egy másik nőnél meg labdába se rúgnál, vagy épp egy korodbeli csaj bénának nézne...

az a nő a friss húsra vágyik azért tudod kielégíteni, de mások szerint meg tök béna lennél...

2015. aug. 27. 07:35
 32/46 anonim ***** válasza:
75%
Egyetertek azokkal, akik szerint gaz, ahogy gondolkodsz (hogy jelent valamit, hogy ki tudod elegiteni). Ez a mondat meg azt is elarulja, hogy dttotal nem ertesz a kapcsolatokhoz. Epp ezert kene masok tanacsat megfogadni. Vagy tanulni a hibadbol. Bar te, ha ennek vege, akkor ia tok magy arca lesz, mondvan, volt idosebb noje, akit kielegitett. Evekkel kesobb is emlegeted. Pedig a no tenyleg beteg, pszichologus kene neki. Fiatalabb vagyok nala, de nekem ia csak egy kisfiu vagy. Ha azt mondana egy tini,hogy jol nezek ki, jol esne, de ennyi. De olyan szinten ez is, mint mikor elkerik szemelyimet vagy gondolkodnak rajta vagy 20 evesnek neznek. Van 25 eves ismerosnek 34 eves noje, mar kozos gyerek is. De o akkor is komolyabb volt, mint te most vagy 25 evesen...
2015. aug. 27. 08:13
 33/46 anonim ***** válasza:
0%

Teljes mértékben emberfüggő. Lehet, hogy a te szüleid relatív jól fogadnák.

Nálunk is duplaannyi volt a párom amikor összejöttem vele (én 12, ő 24). Elsőre a szülők mindig rosszul veszik, ezt nem lehet elkerülni. A kérdés az, hogy mennyi idő alatt fogadják el. Az én párom bátyámék baráti társaságából származott, így már ismerték. Igaz a szüleimnek csak másfél év után mondtuk el. Ők akkor azt mondták, hogy kapunk pár hónapot, azalatt figyelnek minket és ha bármi kivetni valót találnak, akkor vége.

Ennek már 4 éve. 14. születésnapomra az lett az ajándékom a szüleimtől, hogy összeköltözhettem a párommal. Azóta tavaly decemberben a 17 születésnapomnál összeházasodtunk, áprilisban megszületett a kislányunk. Saját ház, én fizetem a rezsit, párom a kaját. A gyerek költségeit értelemszerűen közösen, a ruházatot mindketten magunknak (kivéve ha csak úgy veszek neki egy ruhát mert szerintem jól állna rajta), az utazásokat pedig közösen, de általában én fizetem a nagyobb részt. Ha vendég jön hozzánk, azt ő állja (még akkor is ha csak az én ismerőseim jönnek).

Minden annak a kérdése, hogy mennyi kompromisszumot vagytok képesek kötni a másikkal. Legtöbbször nem az van, hogy mindkettő érvényesül, hanem hogy mindkettő lemond. Meg kell tudni csinálni, különben nincs jövője a dolognak. Ha egyszer a korod ellenére a párod gyereket szeretne, akkor vagy bevállalod, vagy otthagyod. Előre is kell gondolkoznod, tehát hogy mire te 45 leszel, erőd teljében, akkor a párod már 61.

Aki pedig írta, hogy "mi lenne ha a 16 éves lányod jelenne meg egy ilyen korú pasival". Ez már rengetegszer ki lett tárgyalva, hogy a fiatalabb lány idősebb férfi, és a fiatalabb fiú idősebb nő felállás messze nem ugyanolyan! ÁTLAGOSAN a férfiak azok akik "kihasználják" a nőket. Ha a férfi az idősebb, nagy valószínűséggel csak le akar feküdni a fiatal lánnyal. Egy idősebb nő viszont már inkább komolyságra vágyik, még ha a fiú fiatalabb is. Mint írtam ez az átlagos, tehát nem kell kihangsúlyozni, tudjuk hogy ez fordítva is lehetséges!

Én: 17/F; Párom: 29/N

2015. aug. 27. 13:38
 34/46 anonim ***** válasza:
86%

"hát szerintem meg elég sokat elárul, ha kitudok elégíteni egy idősebb nőt is."

Két dolgot biztosan. Az egyik, hogy mennyire fogalmad sincs a nők nemi életéről. Egy 32 éves nőt sokkal, de sokkal könnyebb kielégíteni, mert már volt ideje megtapasztalni (másokkal), hogy mi a jó neki, könnyeben elengedi magát...stb. A nőknél az idő előrehaladtával egyre kielégítőbb lesz az együttlét.

Ha egy 16 éves lány juttatsz a csúcsra, na akkor tényleg legyél magadra büszke, az azért nehezebben megy.

A másik dolog amit ez elárul, hogy a nő beteg, perverz, de legalábbis valami nagyon nincs rendben nála.

2015. aug. 27. 15:44
 35/46 A kérdező kommentje:
irigyek vagyok, mert ti nem már kelletek fiatal pasiknak?:D
2015. aug. 27. 15:49
 36/46 anonim ***** válasza:
87%

Én kellek, de nekem ők nem.

Sőt, a felnőtt férfiak közül is megválogatom, kivel állok szóba.

Következő?

2015. aug. 27. 21:33
 37/46 anonim ***** válasza:
100%

még szerencse, hogy nem kellek a fiatal pasiknak :D

22F

2015. aug. 28. 07:37
 38/46 Andizsuzsi ***** válasza:
89%

"irigyek vagyok, mert ti nem már kelletek fiatal pasiknak?:D"

:) Majd ha már nem "fiatal pasi" leszel, hanem érett férfi, akkor megtudod, hogy a nők miért inkább rájuk buknak, mint a gyerekekre.

2015. aug. 28. 08:24
 39/46 anonim ***** válasza:
87%
A férjem fiatal pasi, és kellek neki. Téged inkább gyereknek tartalak. Nem sértésnek szánom, de a korod és a gondolkodásod is nagyon erre utal.
2015. aug. 28. 16:06
 40/46 anonim ***** válasza:
36%
Én már elmúltam 30,és csak a fiatal pasikat szeretem,de te még kisfiú vagy a 16 éveddel.Nekem nincs gondom azzal,ha tini fiú kúrogat egy felnőtt nőt,de ez a csaj kimondottan a te korosztàlyodra izgul,ezért hiszed magadról,hogy nagyon jó vagy az àgyban.Persze ha mindkettőtöknek jó ez a kapcsolat,ne szakítsátok meg,csak azért mert nem felel meg az a társadalmi elvárásoknak.
2015. aug. 28. 19:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!