Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál, ha a 16 éves...

Mit szólnál, ha a 16 éves fiatok hazavinné a 32 éves barátnőjét éjszakára? (ekkor tudod meg a korkülönbséget)

Figyelt kérdés
2015. aug. 26. 16:10
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem én agyvérzést kapnék. Az anyja lehetne. Nem a fiamra lennék pipa, hanem a nőre, hiszen ez beteges, egy gyerekkel lefeküdni.

Kedves kérdező, de igen, gyerek vagy. Az elfajzott szeretődhöz képest mindenképpen. Nem attól lesz valaki felnőtt férfi, hogy feláll neki. De még attól sem, ha jól tud szexelni.

2015. aug. 26. 20:32
 22/46 anonim ***** válasza:
75%

a 21. tökéletesen leírta amit gondolok.

sajnos az ilyen kapcsolatnak tényleg nincsen jövője. és nem ettől leszel felnőtt,de majd rájössz.

neked most lehet menő meg minden,de hidd el,hogy egy normális értékrendű felnőtt harmincas nő nem megy középiskolás kanos kamaszok után.

2015. aug. 26. 21:25
 23/46 A kérdező kommentje:
hát szerintem meg elég sokat elárul, ha kitudok elégíteni egy idősebb nőt is.
2015. aug. 26. 21:37
 24/46 anonim ***** válasza:
74%

ebből is látszik hogy mennnyire gyerek vagy :D "sokat elmond hogy ki tudok elégíteni egy idősebb nőt"

egy kanos kisfiú vagy ,ő meg azért elégül ki mert kiélheti ezt a "perverzióját" ,hogy kisfiúkkal szexel.amúgy kérdésre a válasz ,nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki ,mert ebből csak szex lesz esetleg.annyi ,hog a házba meg a család többi tagja elé a lábát ne tegye egy kiélt ribi ,mert nem akarnék égni

2015. aug. 26. 22:06
 25/46 anonim ***** válasza:
54%
Kúrogassad csak a csajt titokban, öreg, ne akarj még a szüleid előtt is villogni előtte, mert rohadtul nem fogják értékelni.
2015. aug. 26. 22:19
 26/46 anonim ***** válasza:
73%
szerintem nem kell hazavinni. de úgysem menne a nő sem haza a szüleidhez veled.
2015. aug. 26. 22:49
 27/46 anonim ***** válasza:
77%
Ahogy buliban egyik haver mondta, nem az a gáz, hogy megdurrantott egy 42 éves nőt, hanem az, hogy az anyjának évfolyam társa volt
2015. aug. 26. 23:20
 28/46 anonim ***** válasza:
34%

Majd akkor is ervelj ezzel a "nem vagyok gyerek" szoveggel, amikor a no onelegult fejjel kijelenti, hogy terhes. :D

Altalaban az ilyen fiatal, buta kisfiukat hasznaljak erre a celra az idobol kifutott nok. Csak hajra!

Ja es ha anyad lennek, bevernem a no kepet, te meg ki sem tehetned a labad a hazbol.

2015. aug. 27. 02:15
 29/46 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem eppen a fantaziadat elegited ki eppen kemenyen - ami azert tenyleg sokat elarul.
2015. aug. 27. 02:32
 30/46 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem inkább aludj te a csajnál,a szüleid nem fognak örülni a baràtnődnek.Mondjuk az egy hülyeség,hogy az anyád lehetne,nálunk ugyan nem szokás 16 évesen szűlni,de tényleg elég furcsa felállás ez,ennek ellenére betegesnek nem tartom 34 éves létemre sem.
2015. aug. 27. 06:12
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!