Mit szólnál, ha a 16 éves fiatok hazavinné a 32 éves barátnőjét éjszakára? (ekkor tudod meg a korkülönbséget)
Szerintem én agyvérzést kapnék. Az anyja lehetne. Nem a fiamra lennék pipa, hanem a nőre, hiszen ez beteges, egy gyerekkel lefeküdni.
Kedves kérdező, de igen, gyerek vagy. Az elfajzott szeretődhöz képest mindenképpen. Nem attól lesz valaki felnőtt férfi, hogy feláll neki. De még attól sem, ha jól tud szexelni.
a 21. tökéletesen leírta amit gondolok.
sajnos az ilyen kapcsolatnak tényleg nincsen jövője. és nem ettől leszel felnőtt,de majd rájössz.
neked most lehet menő meg minden,de hidd el,hogy egy normális értékrendű felnőtt harmincas nő nem megy középiskolás kanos kamaszok után.
ebből is látszik hogy mennnyire gyerek vagy :D "sokat elmond hogy ki tudok elégíteni egy idősebb nőt"
egy kanos kisfiú vagy ,ő meg azért elégül ki mert kiélheti ezt a "perverzióját" ,hogy kisfiúkkal szexel.amúgy kérdésre a válasz ,nagy jelentőséget nem tulajdonítanék neki ,mert ebből csak szex lesz esetleg.annyi ,hog a házba meg a család többi tagja elé a lábát ne tegye egy kiélt ribi ,mert nem akarnék égni
Majd akkor is ervelj ezzel a "nem vagyok gyerek" szoveggel, amikor a no onelegult fejjel kijelenti, hogy terhes. :D
Altalaban az ilyen fiatal, buta kisfiukat hasznaljak erre a celra az idobol kifutott nok. Csak hajra!
Ja es ha anyad lennek, bevernem a no kepet, te meg ki sem tehetned a labad a hazbol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!