Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha szeretem nézni a...

Miért baj ha szeretem nézni a Tom és Jerry-t?

Figyelt kérdés

Szüleim, szinte mindig ezzel piszkálnak, hogy nem ilyen hülyeségeket kellene nézzem, hanem valami értelmeset. Én azért nézem, mert szerintem ez az egyetlen olyan rajzfilm, ami normális és vicces. Néhány osztálytársam már a szexfilmeket nézi (életemben egyszer v. kétszer láttam amikor apám úgyhagyta a gépet). Persze "normális" filmeket is szoktam nézni. De egyszerűen nem tudom miért kell ezzel piszkàlni.

14/F

2015. aug. 26. 08:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
22/l: a Tom & Jerry alap :D Nincs is ezzel semmi gond, szerintem jó, ha nem veszik ki az emberből a gyerek. Nem ezen múlik a felnőtté válás. Mellesleg később jó "nosztalgiázni" a régi meséken, kicsit visszahozzák az akkori emlékeket meg a gyerekkort :) Ha tényleg mást is csinálsz és nem olyan fanatikus vagy mint azok, akiket az anime világa szippantott be és mindenüket annak szentelik, akkor nem értem, hogy a szülőknek mi a gondjuk. Ne vedd magadra. ;)
2015. aug. 27. 12:00
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell velük foglalkozni :) Kérdezd meg tőlük, hogy ők milyen meséket szerettek, majd azt is kérdezd meg, hogy nem tartják-e azokat cikinek? Nem? Akkor hagyjanak téged békén a Tom és Jerry-vel.

Nálunk természetes, hogy a retro mesékről beszélgetünk. Felnőtt fejjel a képregényeket is szeretem. Nem véletlenül van ennyi felnőtt a képregényfesztiválon :)

2015. aug. 29. 18:14
 23/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Úgy tűnik, szüleidből kiveszett a gyerek...sajnos.

Bennem még mindig megvan, pedig hasonló korosztályban lehetek velük.

A mai napig is szoktam időnként régi, vicces rajzfilmeket nézni, mert elszórakoztat, kikapcsol a hajszás hétköznapokból. Sőt, annak idején, mikor a húgommal gyerekek voltunk, szüleink is velünk nézték ezeket, közösen röhögtünk rajtuk. Anyám még 60 évesen is szereti pl. a Dzsungel könyvét vagy a Jégkorszakot.

Te meg még csak 14 éves vagy, felnőttkor még odébb van...nézzed nyugodtan, ha kedved tartja.

2015. aug. 30. 09:40
 24/25 Süle Dominik ***** válasza:
Én 16 vagyok és mai napig nézem kisgyerekkorom meghatározó eleme volt a Star Wars után.
2016. febr. 23. 10:26
 25/25 anonim válasza:
Sosem értettem az ilyen embereket. Ne is foglalkozz velük. Én 20 éves fejjel is nagyon szeretem a meséket, a Tom és Jerry-t főleg. Különben is, rengeteg felnőtt néz rajzfilmet, egyáltalán nem ciki nézni.
2018. nov. 5. 13:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!