Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért baj ha szeretem nézni a...

Miért baj ha szeretem nézni a Tom és Jerry-t?

Figyelt kérdés

Szüleim, szinte mindig ezzel piszkálnak, hogy nem ilyen hülyeségeket kellene nézzem, hanem valami értelmeset. Én azért nézem, mert szerintem ez az egyetlen olyan rajzfilm, ami normális és vicces. Néhány osztálytársam már a szexfilmeket nézi (életemben egyszer v. kétszer láttam amikor apám úgyhagyta a gépet). Persze "normális" filmeket is szoktam nézni. De egyszerűen nem tudom miért kell ezzel piszkàlni.

14/F

2015. aug. 26. 08:32
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem állandóan ezt nézem, szoktam elmenni, biciklizni, sétálni, kirándulni. Azt akarják a szüleim, hogy "felnőttesebben viselkedjek. Nem tudom miért, gyerek vagyok!
2015. aug. 26. 10:49
 12/25 anonim ***** válasza:
87%
Párommal mai napig minden reggel reggeli mellé megnézünk egy részt az Avatár sorozatból ( Aang és Korra ) 28-30 évesek vagyunk és együtt élünk saját lakásunkban. :D Anyu mai napig imádja a Dinós filmeket / meséket. Nem gáz.
2015. aug. 26. 11:37
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
(12) Apám meg pléjsztésönözik mikor épp nincs semmi dolga :D Nem ettől lesz valaki "felnőtt" hogy valaki ezeket nem csinálja...
2015. aug. 26. 11:39
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
Én felnőtt férfiként is szoktam mesét nézni. Nincs ezzel semmi probléma.
2015. aug. 26. 12:07
 15/25 anonim válasza:
100%

"Nem állandóan ezt nézem, szoktam elmenni, biciklizni, sétálni, kirándulni. Azt akarják a szüleim, hogy "felnőttesebben viselkedjek. Nem tudom miért, gyerek vagyok!"

Így van, félig meddig gyerek vagy még, én felnőttként mondom, hogy maradj is az amíg csak tudsz, huszonéves korodban elég lesz majd belecsöppenned ebbe a savanyú reális világba amit élünk. Eleget lehetsz még majd felnőtt, mesék helyett a(z unalmas) valóságot bámulva.

2015. aug. 26. 12:16
 16/25 anonim ***** válasza:
81%
Tom és Jerry? Legjobb, ha épen kapcsolgatom a tv-t és pont az megy, még jó, hogy végignézem :) 32 f
2015. aug. 26. 13:52
 17/25 anonim ***** válasza:
86%

Imádom a Tom és Jerry-t *.* A párommal együtt szoktuk nézni :D

Nincs abban semmi rossz.

20/F

2015. aug. 26. 15:12
 18/25 anonim ***** válasza:
84%
Tom és Jerry a legjobb <3 :D
2015. aug. 26. 15:33
 19/25 anonim válasza:
76%
Semmi baj a Tom & Jerry-vel. Klasszikus rajzfilm legenda az animáció fénykorából, amikor még felnőttel és gyerekek egyszerre néztek rajzfilmeket a moziban (jó, azért a későbbi részek már TV-re készültek). Lehet, hogy egy gyerek csak a slapstick poénokat érti belőle, de a felnőttek is simán értékelhetik a kreativitása, a poénok remek időzítése, a szép grafika meg a mesteri zene miatt (bár ez megint csak inkább az eredeti részekre jellemző, de a későbbiek közt is bőven van nézhető).
2015. aug. 26. 17:22
 20/25 anonim válasza:
100%
Apám még 50 éves fejjel is azt nézi és jókat nevet rajta :D nem fura :)
2015. aug. 27. 00:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!