Szüleim, szinte mindig ezzel piszkálnak, hogy nem ilyen hülyeségeket kellene nézzem, hanem valami értelmeset. Én azért nézem, mert szerintem ez az egyetlen olyan rajzfilm, ami normális és vicces. Néhány osztálytársam már a szexfilmeket nézi (életemben egyszer v. kétszer láttam amikor apám úgyhagyta a gépet). Persze "normális" filmeket is szoktam nézni. De egyszerűen nem tudom miért kell ezzel piszkàlni.
Nem kell foglalkozni vele. Én is nézek mesét, 19 évesen. Inkább az mint a sok értelme 0, gagyi, megcsalásról, hisztiről, rinyagépekről szóló sorozat, stb... Engedd el a füled mellett :)
2015. aug. 26. 08:38
2/25 anonim válasza:
Szerintem nincs abban semmi rossz ha ilyeneket nézel, 14 évesen még én is ezerrel nyomattam a Cartoon n. féle rajzfilmeket, más szinte nem is érdekelt :D Aztán már felnőtt fejjel persze kinőttem ebből, nézek mindenféle szórakoztató és ismeretterjesztő műsorokat, de néhanapján szívesen belenézek még mindig 1-2 retro rajzfilmbe.
2015. aug. 26. 08:40
3/25 anonim válasza:
A Tom és Jerry tényleg egy normális, vicces mese. Manapság sajnos több az agyromboló műsor (még a mesék közt is), mint az értelmes. Nyugodtan engedd el a füled mellett.
2015. aug. 26. 08:41
4/25 anonim válasza:
Gondolom nincs más amivel piszkálhatnának. Én harminchat éves fejjel is megnézek egy-egy régi kedvencet.
2015. aug. 26. 08:44
5/25 anonim válasza:
A Tom és Jerry szerintem egyáltalán nem vicces; az erőszak és az agresszivitás nekem sosem az. De ha neked tetszik, nézzed. A gond akkor kezdődik, ha nagyon rákattansz és állandóan ezt az idegbajos macska-egér csihi-puhit nézed.
2015. aug. 26. 09:21
6/25 anonim válasza:
30 leszek lassan, nezek neseket. Arielt pl, gyerekkori kedvencem volt. Anyukamek meg tudom, hogy tom es jerryt meg torpoket...szerintem szuleidnek mas baja van
2015. aug. 26. 09:22
7/25 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi gond, én is szeretem, pedig én 30 éves vagyok. :D
Jó, persze, ha folyton ezt nézed, az nem jó, de nem a Tom & Jerry miatt, hanem mert semmit sem kell folyton nézni. Lehet olvasni, sétálni, fagyizni, barátokkal találkozni... Szóval ne csak a TV-t bámuld folyton, de ettől eltekintve, a mesékkel semmi gond nincsen.
2015. aug. 26. 09:22
8/25 anonim válasza:
Én 26 évesen is imádom az ilyen rajzfilmeket. :D
2015. aug. 26. 09:44
9/25 anonim válasza:
Kérdező, nem tudom, miért piszkálnak ezzel, én 50 évesen azon örömködöm, hogy ma-holnap-holnapután leadják egymás után a Madagaszkár 1-2-3-t a TV2-n:))
2015. aug. 26. 10:18
10/25 anonim válasza:
Édesapám 65 évesen még mindig szokta nézni :)
Én már csak azért nem, mert minden részét láttam :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!