Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám folyton azzal piszkál...

Az anyám folyton azzal piszkál, hogy kövér vagyok, fogyjak le. Szerintetek normális ez?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,lány,

65 kg

2010. márc. 10. 15:35
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
72%
Ne törődj vele, reméljük nem anyáddal fogsz járni....
2010. márc. 11. 00:00
 32/41 anonim ***** válasza:
Persze egy tockosban mindig reménykedhet, és jó lenne párszor elmondani neki, hogy nem abból áll a gyerekvállalás, hogy valahol félúton magára hagyjuk. Hiába okoskodik, az igazság elől nem szökhet el, erről is tájékoztasd olykor.
2010. márc. 11. 02:43
 33/41 A kérdező kommentje:
ha mondom neki,akkor azt mondja,hogy nem érdekli,mert egy kis hülye vagyok.
2010. márc. 11. 15:46
 34/41 anonim ***** válasza:
71%
Jól meg is nőttél! Az a 65 kg nem is olyan vészes, de függ attól is, hogy nehéz vagy könnyű csontú vagy-e, és mennyire arányos. Ha például felül arányos és átlagos, de csípőben már bővebb, abból bizony nem ártana leadni, még akkor is, ha annak az az ára, ha máshonnan is lemegy. Ha viszont "bögyösebb" vagy de csipőben keskenyebb, nem kell törődni édesanyád zsörtölődésével. Akár így, akár úgy, biztosan tetszeni fogsz valakinek.
2010. márc. 12. 22:16
 35/41 anonim ***** válasza:
17%

tegnapelőtt 20:39

Szerintem tökre nem illett ide az életrajzod, semmi köze az egészhez. Nagyon okostojás vagy.. Kit érdekel hova vettek fel, meg hogy hány dogát írtál? Írjál blogot, nem ide kell leírni a hülyeségeidet. Amúgy meg ettől még senki se lett idegbajos, elhiheted nem csak neked voltak előkészítők meg dogák.. 2-3 doga nem is sok, ha már itt járunk. Nem csak te felvételiztél ember...

A kérdésre pedig, szerintem tök arányos, szeretnék én ennyi lenni:D anyuddal meg ne foglalkozz, ha ilyen. Nekem csak régebben mérgébe mondott 1-2 hülyeséget és csak onnan tudom milyen sz_r.

2010. márc. 12. 22:52
 36/41 anonim ***** válasza:
72%
Kár volt a 20:39-es lányt így leteremteni. Valóban nem a kérdéshez szólt hozzá, de megtudtuk, hogy a kérdés kiírójának, nem fenékig tejfel az élete, ennek olvasása hasonló emóciókat (jelentése, nagyjából: felfokozott, izgatott érzelem)érzelmeket váltott ki, és ki kellett, hogy adja magából. Valóban nem a legszerencsésebb helyen, de jól tette. Én most megvédem Őt.
2010. márc. 13. 00:07
 37/41 anonim ***** válasza:

Az alakot nagyon rendben van, bár mondjuk (lány vagyok) szeritem egy kicsit már vékony is. ez mondjuk csak a saját izlésem szerint. Nekem a legjobb bnőm 173 cm és 65 kg. És az ő alakja szerintem az átlagos, ami se nem kövér (vagy husis), se nem vékony! ha ehhez hasonlitom a te 180 cm-ed és 65 kg-od, akkor már mindjárt vékonyabb is leszel! egyáltalán nincs szükséged fogyásra.

A másik dolog, hogy anyukáddal nem az lehet a baj, hogy a párja befolyásolja? ha jól emlékszem azt irtad, hogy élettársa van, (remélem nem képzelgek hülyeségeket). Sokszor lehet ilyen esetekben azt hallani, hogy az új partner ki akarja sajátitani magának az illetőt, és ezáltal megtesz vagy megmozdat mindent, hogy elérje a célját. Tehát, ha anyukádat uszitja ellenetek, akkor már csak az övé lesz. persze ez, csak feltételezés. De, hadd mondjak még valamit. Az én anyukám is mondta egy párszor, hogy egy kicsit nem ártana fogyózni, de nem volt számomra sértő és nem ezt szajkózta egyfolytában. sőt, ő mindig azt mondja, hogy mi vagyunk a legszebbek a világon. természetesen, van szemem és önértékelésem, igy látom, hogy ez nem igaz, de ő erre azt mondja, hogy: "egy anyának a saját gyerekei a legszebbek a világon!" ezért furcsállom, hogy anyukád ilyen sértő dolgokat mond, meg lehülyéz, nálunk ez soha nem fordult elő, és én valahogy alapnak tartom, hogy tényleg igy gondolkozzon egy anya, ahogyan az enyém.

2010. márc. 13. 08:27
 38/41 anonim ***** válasza:
Teljesen normális súlyú vagy.Anyukáddal ne foglalkozz,vagy beszéljétek meg mi a bajotok egymással:)
2010. márc. 13. 08:34
 39/41 anonim ***** válasza:
sztem ne foglalkozz anyád "jóakaratú" megjegyzéseivel....
2010. márc. 13. 11:28
 40/41 anonim ***** válasza:
Szerintem az anyukad irigy rad,sajnos a lanyos anyaknal nagyon sokszor elofordul,hogy irigyek a lanyaikra!Utalom az ilyen anyakat!
2010. márc. 13. 11:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!