Az anyám folyton azzal piszkál, hogy kövér vagyok, fogyjak le. Szerintetek normális ez?
16 éves vagyok,lány,
65 kg
tegnapelőtt 20:39
Szerintem tökre nem illett ide az életrajzod, semmi köze az egészhez. Nagyon okostojás vagy.. Kit érdekel hova vettek fel, meg hogy hány dogát írtál? Írjál blogot, nem ide kell leírni a hülyeségeidet. Amúgy meg ettől még senki se lett idegbajos, elhiheted nem csak neked voltak előkészítők meg dogák.. 2-3 doga nem is sok, ha már itt járunk. Nem csak te felvételiztél ember...
A kérdésre pedig, szerintem tök arányos, szeretnék én ennyi lenni:D anyuddal meg ne foglalkozz, ha ilyen. Nekem csak régebben mérgébe mondott 1-2 hülyeséget és csak onnan tudom milyen sz_r.
Az alakot nagyon rendben van, bár mondjuk (lány vagyok) szeritem egy kicsit már vékony is. ez mondjuk csak a saját izlésem szerint. Nekem a legjobb bnőm 173 cm és 65 kg. És az ő alakja szerintem az átlagos, ami se nem kövér (vagy husis), se nem vékony! ha ehhez hasonlitom a te 180 cm-ed és 65 kg-od, akkor már mindjárt vékonyabb is leszel! egyáltalán nincs szükséged fogyásra.
A másik dolog, hogy anyukáddal nem az lehet a baj, hogy a párja befolyásolja? ha jól emlékszem azt irtad, hogy élettársa van, (remélem nem képzelgek hülyeségeket). Sokszor lehet ilyen esetekben azt hallani, hogy az új partner ki akarja sajátitani magának az illetőt, és ezáltal megtesz vagy megmozdat mindent, hogy elérje a célját. Tehát, ha anyukádat uszitja ellenetek, akkor már csak az övé lesz. persze ez, csak feltételezés. De, hadd mondjak még valamit. Az én anyukám is mondta egy párszor, hogy egy kicsit nem ártana fogyózni, de nem volt számomra sértő és nem ezt szajkózta egyfolytában. sőt, ő mindig azt mondja, hogy mi vagyunk a legszebbek a világon. természetesen, van szemem és önértékelésem, igy látom, hogy ez nem igaz, de ő erre azt mondja, hogy: "egy anyának a saját gyerekei a legszebbek a világon!" ezért furcsállom, hogy anyukád ilyen sértő dolgokat mond, meg lehülyéz, nálunk ez soha nem fordult elő, és én valahogy alapnak tartom, hogy tényleg igy gondolkozzon egy anya, ahogyan az enyém.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!