Az anyám folyton azzal piszkál, hogy kövér vagyok, fogyjak le. Szerintetek normális ez?
16 éves vagyok,lány,
65 kg
nem erről van szó..a hasam lapos:S
állítólag a fenekemmel és a combommal van baja..pedig sokan mják milyen csinos vagyok meg ilyesmi..de akkor neki mi baja van velem?:S
Nem tudom,h mi baja lehet , de mondta már többször is hogy gyűlöl..
utálom a segg.fej embereket. nem bunkózni kell, hanem mindenkinek magába nézni.
szóval nagyon csinos vagy, én 173 centivel vagyok 64kg és anyám mindig azt mondja h mostmár ne fogyjak tovább :D
de amúgy az én anyámnak is van olyan korszaka amikor mindenért kritizál... nem szabad odafigyelni.
Én 17 évesen 168 cm-rel 74 kiló vagyok. Én nagyon soknak érzem, (de érdekes, hogy vannak nálam könnyebbek is, akik viszont jóval kövérebbek... azzal nyugtatnak, hogy az izom nehezebb, mint a zsír. ez igaz is, de én nem sportolok... :D szóval nem értem.) de anyukám (az ő 160 cm-ével és 50-55 kilójával) sokszor izélget, hogy hízzak - főleg, ha lebetegszem, és fogyok egy kicsit. Nem iróniából mondja, ismerem már annyira... Hülye egy ízlése van :)
Fhu, jól elkalandoztam... Szóval csak annyit akartam kihozni ebből, hogy nem lehet, hogy soványnak lát, és ezért ironizál? Mert a te súlyod teljesen tökéletes, ez 100%... Én speciel kezem-lábam összetenném egy ilyen arányért :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!