Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Az anyám folyton azzal piszkál...

Az anyám folyton azzal piszkál, hogy kövér vagyok, fogyjak le. Szerintetek normális ez?

Figyelt kérdés

16 éves vagyok,lány,

65 kg

2010. márc. 10. 15:35
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
88%
Mi az hogy gyűlöl anyád, tényleg ilyet mondott? REmélem nem túlzol ebben, csak hogy neked adjunk igazat, mert ez szörnyű. Természetesen az alakod biztos hogy tökéletes ezekkel a paraméterekkel. Ha anyád ilyet mondott és így viselkedik, akkor egy klímaxos undorító nő, aki ahelyett hogy boldog lenne,hogy ilyen gyönyörű nagylánya van, a saját fiatalságát sírja vissza, és rajtad tölti ki a depresszióját. Ennél undorítóbbat elképzelni sem tudok. Ha igaz amit írtál, semmire ne figyelj oda amit édesanyád mond, inkább azok szavára figyelj, akik szeretnek.
2010. márc. 10. 16:28
 22/41 anonim ***** válasza:
88%

Gratulálunk, az Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.

A legtöbb hölgynek ilyen idősen még normális a súlya, ám ez az évek előrehaladtával sajnos romlik. Ha sportol valamit, ne hagyja abba, ha pedig még nem tette volna, a legjobb időben van, hogy elkezdjen valamilyen rendszeres, egészséges mozgásformát!

2010. márc. 10. 16:30
 23/41 A kérdező kommentje:

köszi a kommenteket!!(:

igen..sajnos ezt mondta..

és igen..visszasírja..sajnos..és a hugomat is én gondozom,mert az élettársával lakik..

én viszem iskolába,én hozom,mert apa reggel4-től este 10-ig dolgozik:S

és mta h mennyire gyűlöl,meg bárcsak meg se szült volna..:(

2010. márc. 10. 16:32
 24/41 anonim ***** válasza:
100%

Úristen.

És azt nem mondta, hogy miért? mert biztosan nem azért, mert NEKI nem tetszik a combod, mondjuk.

És a hugodat is?

Jesszus. Csúnya dolog ezt mondani, de ne foglalkozz vele. Hála isten, apátok van. Így van?

2010. márc. 10. 16:37
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Most miért kellett lepontozni? Azért, mert írtam, hogy 170 cm vagyok, 65 kg és engem is piszkál az anyám? Hát köszönöm.
2010. márc. 10. 16:43
 26/41 anonim ***** válasza:
90%
Szard már le. Pasid úgy is lesz. 148cm és 60kg... ez már nagydisznó kategória. : D Naoszt? Nemfáj...
2010. márc. 10. 18:17
 27/41 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem az anyád féltékeny rád.Amikor én elköltöztem otthonról és jött hozzánk az anyám,mondta,h fogyhatnál 1 kicsit.én erre azt mondtam neki ne velem hanem magával foglalkozzon és mondtam ne bámuljon mikor öltözök.már semmit nem mondhatok neki mert novemberben meghalt.
2010. márc. 10. 19:22
 28/41 anonim ***** válasza:
77%
Keresztanyám is ilyen.Ő is mondogatta nekem nyáron,hogy kövér vagyok,fogyjak le.Most azt mondogatja,hogy nem tetszik neki a hajam.Mindenemet leszól lassan,mindig piszkál.2 hete meg azt mondta,hogy én nem is szeretem unokaöcsémet(a kisebbiket),merthogy nem járok oda hozzájuk..hát nemtom ki ment télen unokaöcsémékhez aerobik után oda,meg azt sem tudom,hogy ki volt azt,aki múltkor unokaöcsém anyjával visszament délután az allergiavizsgálatot követően a lakásukra,mert megkérte őt valaki!!Hát érdekes,de mindez,amit az előző mondatban felsoroltam,MIND-MIND ÉN VOLTAM!És az a legfelháborítóbb,hogy mostanában nem szekál rajta kívül senki,ráadásul a matektanárom is jobban kedvel és nem szekál,pedig Ő NEM ROKONOM!! És ez egyáltalán NEM NORMÁLIS!!!És ezt a dolgot sajnos NEM LEHET MEGVÁLTOZTATNI:'(
2010. márc. 10. 20:25
 29/41 A kérdező kommentje:
hát igen..a lelke mélyén mindenki jó..csak sajnos vannak nagyon nagyon mély lelkű emberek..:(
2010. márc. 10. 20:33
 30/41 anonim ***** válasza:
52%
Ja és hozzá teszem,14 éves lány vagyok,158-160 cm(utolsó mérés 158 cm,fél évvel ezelőtt),57 kg.Ez szerintem ideális testsúly,én jól érzem így magam.14 éves korban az ember 8.osztály első félévében azon gondolkodik,hogy hova menjen,és próbálja elhatározni magát.Én októberben döntöttem el végleg az iskolák sorrendjét,novemberben nyílt napokon voltam,minden héten 2-szer voltam felvételi előkészítőkőn,tehát hétfőn is és szerdán is fél négyig voltam iskolában,ráadásul hétfőn korábban kellett mennem,mert nulladik órám is volt.Teljesen lestresszeltek a suliban,1 hónapon keresztül hetente 2-3 dolgozat volt,2 héten keresztül pedig az volt a program,hogy tanultam minden nap,mert dolgozat volt.Az a két hét maga volt a gyótrelem!RÁADÁSUL MÉG OTT VOLT,HOGY KERESZTANYÁM SZEKÁLT A SOK HÜLYESÉGÉVEL..tiszta idegbeteg voltam.Most meg kiderült,hogy egész jó helyre kerültem az ideiglenes felvételi jegyzékben(13.)!És elmondtam neki is,és láttam az arcán,hogy csak megjátssza,hogy örül..de nem örült,szintisztán látszott rajta,ismerem már 13 éve(1 éves koromig Bp.-n voltam az egyik intézetben),jól tudom milyen aljas nő.Ch..az ilyenek nem normálisak,állítom én nektek!
2010. márc. 10. 20:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!