Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kinél jobb a gyereknek?

Kinél jobb a gyereknek?

Figyelt kérdés
Adott egy pár, együtt élnek, a férfinek az előző kapcsolatából van egy két éves - becsúszott, szakításkor, hogy azért mégse szakítsanak - gyereke, akit nagyon szeret, a párja is, heti kb 3 napot van náluk a pici. Adott az anya, akinek így már nem is buli a gyerek, mert inkább bulizna, heti két napot az apai nagymamára bízza a gyereket(plusz valamiért bébiszittert is tart). Nos a pár magához venné a picit, de így ugye nem jár gyes, gyerektartás, albérlet támogatás, egyebek, anyuka nem engedné. Érdemes a költöztetést erőltetni, vagy majd csak kibújik a szög a zsákból, és kérni sem kell? Mennyire sérül ettől a gyerek?
2010. márc. 10. 12:49
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:

Speciel maga a kérdező írta 10.23-kor hogy az anya otthon dolgozik.Gondolom ezt nem a mosogatásra értette,ha mégis,majd kijavít.

Tehát adott egy dolgozó nő,akinek van egy két éves gyermeke,aki hetente háromszor is mehet apukához,kétszer is a nagyihoz,sőt bébiszittere is van.

Mennyivel lenne jobb anya,ha bevágná reggel 8-tól este 6-ig a bölcsibe,apát mamát lefújná,ő meg ugyanúgy ráérne szórakozni?Mert akár ezt is tehetné.

2010. márc. 17. 16:40
 32/34 anonim ***** válasza:
Akkor nem kapna gyest. Az otthon dolgozás számomra a házimunkát jelenti, én úgy értelmeztem, hogy a kérdező is így értette. Attól még nem lesz valaki jó anya, hogy megtehetné, hogy beadja a bölcsibe. Ez olyan, mintha valakit kivágnak az utcára, és azt mondják, hogy megtehettem volna X idővel ezelőtt is.
2010. márc. 17. 16:48
 33/34 anonim ***** válasza:

Tévedés.Gyes mellett lehet munkahelyen napi nyolc órát dolgozni,otthon korlátlan időben,sőt a gyermek bölcsibe,oviba is járhat.

Én is dolgoztam gyes mellett.Akkor még négy órát lehetett.

2010. márc. 17. 17:01
 34/34 anonim ***** válasza:
Már munkahelyen is korlátlan időben lehet dolgozni gyes mellett. Én is kapom a gyest, mert fél év múlva lesz három éves a fiam, de bölcsibe jár. Igaz, én egyetemista vagyok, nem dolgozom (csak diákmelókat), de utánanéztem, korlátozás nélkül lehet dolgozni gyes mellett.
2010. márc. 17. 19:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!