Kinél jobb a gyereknek?
11.38:azt se tudjuk,hogy hogyan van ott heti három napot.Ennyi nap hétvégén nincs.Mert ha péntek délután elviszik,vasárnap estig,addig tud apával lenni.
Egyébként ha odakerülne,apa dolgozik ,gondolom,úgyhogy megintcsak nem a szüleivel lenne a gyerek.
Persze lehet pert indítani,mindent lehet,de vajon a gyerek apja,vagy a gyerek apjának a barátnője szorgalmazza ezt.És ha összevesznek?
Itt messze az anyagiakról esik több szó,mint magáról a gyerekről ezt nem én képzelem bele,tessék összeszámolni..
A kérdezőnek egyértelműen az a baja, hogy a pasija gyerektartást fizet a gyerek után, aki általában náluk van. Nem értem hogy ez miért baj, és miért fáj a kérdezőnek, hogy a volt nő jól érzi magát. Én is odaadnám a gyereket minél többször a kedves apukának, hogy én tudjak külön programot csinálni. Szerintem jó dolog, hogy sokat lehet apukával. Ha apuka nehezményezi, hogy mégis mennyit fizet, akkor egymás között is elintézhetik, hogy kevesebbet fizessen. ha nem megy, akkor lehet pert indítani a gyermektartás csökkentéséért, mondván, hogy ő is természetben "tartja" a gyereket, vagyis hetente 3-4 napot nála tölt a gyermek.
Az elhelyezést nem fogja megváltoztatni a bíróság, ha egyáltalán eddig született gyermekelhelyezési ítélet. Csak komoly indok miatt vennék el a gyeremeket az anyjától, ha drogozna, inna, prosti lenne ilyesmi. De az hogy odaadja nagymamának, vagy a saját apjának a gyermeket, ez nem indok, már ne haragudjon a világ.
A gyerek attól sérül, ha veszekednek a feje fölött. De ahogy látom se az anya se az apa nem csinál problémát, csak az új nő...
11.53:én is ezt írtam,meg is kaptam a magamét...
Persze ha meg kéthetente lenne ott a gyerek,akkor meg szemét anyja nem engedi...vannak érdekes nők.
Kérdező!:keress egy független pasit és nem kell ingyen foglalkozni más gyerekével.Ez a te választásod volt.Nem az anyukáé,nem a gyereké.
Azt meg nem nehéz kisakkozni,hogy két éves a gyerek,te már együtt élsz a pasival,úgy gondolod te neveled a gyerekét..vagy mindez két hét alatt történt?
SZERINTEM SOKKAL JOBB HA FIÚRÓL VAN SZÓ AKKOR AZ APÁNÁL LEGYEN.
HA KISLÁNY AKKOR AZ ANYÁNÁL JOBBAN MEGÉRTI A NŐK DOLGÁT.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!