Kinél jobb a gyereknek?
Nem ősanya vagyok,viszont megerősítve érzem magamat,hogy itt nem a gyerekről van szó.
Most nem támadás,mert ez természetes.
Rosszul érzed magadat,mert te vagy az "ÚJ",a második.
Az első,amellett,hogy ő volt első,most még ráadásul sikeres,boldog.Persze,hogy csipi a csőrödet.
A gyereket miért is éri törés,ha a szerettei(apuka/nagymama)foglalkoznak vele?
Hát igen,majd ha lesz gyereked rá fogsz ébredni,hogy a gyereknek nem az a legjobb,ha van egy anyja.A gyereknek család,barátok is kellenek...már 2 évesen is.
Az,hogy nammavál találkozhat,szerintem természetes,tudod én elég sok elvált ismerősömmel(meg idegennekkel is)keveredtem konfliktusba,mert hülyeségnek tartom a 3 éves korig ne vigye senki...
Én is azt gondoltam,hogy a gyereknek anyja mellett a helye,na a legidősebb gyermekemen meg is látszik.Azon kívűl,hogy egy elkényezetetett majom,képtelen önálló döntést hozni,elmenni egyedül vásárolni stb...A többiek már jóval talpraesetebbek,nem akartam magamhoz láncolni őket mert az anya dolga az...
Szeretni nem azt jelenti,hogy éjjel-nappal együtt vagyunk...
Már ne is haragudjatok, de mit véditek itt a gyerek anyját? Írta a kérdező, hogy bulizgatni jár, ezért passzolja le a gyerekét mindenfelé. Ha nektek ez normális gyereknevelés, akkor hajrá, csak gratulálni tudok. Ja és aki szerint örüljön, hogy ennyit látja, mert más ennyit sem enged, annak is gratulálok csak. Aki képes abba beleegyezni, hogy a gyerek apja csak kéthetente hétvégén lássa a gyermekét arra nem igazán tudok szép szavakkal reagálni. Azért, mert anatómiai sajátosságok miatt a nő az, aki kihordja és megszüli a gyereket, attól a gyereknek két szülője van.
A kérdező azt is leírta, hogy csak azért csinálta magának a párja előző barátnője a gyereket, hogy ne szakítson vele, most pedig mindenfelé lepasszolja, nem azzal van baj, hogy a mamánál is van, hanem az, hogy mindennel foglalkozik az anya, csak a gyerekével nem, de jól jönnek a támogatások. Komolyan úgy gondoljátok, hogy jobb helyen van a gyerek ott, ahol nem törődnek megfelelően vele (2 éves korban aktívan kell foglalkozni a gyerekkel, akinek van gyereke az tudja), mintha egy olyan helyen lenne, ahol foglalkoznak vele?
Én is jártam,járok bulizni,és?
Nem azért de a bulik este vannak,olyankor a gyerek alszik(meg néha délután,de akkor jobb neki a papánál,aki foglalkozik vele,mintha én huzkodnám magammal,csakhogy velem legyen)
Ez az anya dolgozik.Otthon.Ami szarabb mint az irodai,mert igaz ha egyik nap nincs kedvem nem dolgozok,de sose állhat fel az ember,hogy na lejárt a munkaidőm...
Az apának nem kéthetente engedi látni a gyereket,sőt az apai nagymama sincs eltiltva.
Ez a nő,egy jó anya.
Nem lesz a gyereke frusztrált,mert más is mer szeretni anyuci mellett,nem lesznek társas problémái és a felesége majd nem fog ide írni 20-30 év múlva ,hogy egy sárkány az anyósa.
Egyébként érdekelne hogy működne a gyerek élete,ha az apánál lenne elhelyezve.Mondjuk az anyjához mehetne kéthetente,a mamához néha egy-egy délután?EZ miért lenne jobb?
Az már csak ne legyen bűn, ha valakinek bébiszittere van szerintem. Nem hiszem, hogy pl. egy kétéves jobban élvezi, ha az anyukával hivatalos ügyeket intézhet, mintha a bébiszitterrel játszik. Tehát ezt nem tudom, miért kell vádként felhozni. Mint ahogy azt sem, hogy ha alkalma van rá, elmegy szórakozni.
Azt sem mi, sem a kérdező nem tudhatja, hogy otthon mennyit foglalkozik a gyerekével. Csak zavajra, hogy az anya gyerek mellett is éli világát. Aki megteheti, hát tegye, ha van rá igénye. Nekem is van. Mégsem mondja senki, hogy rossz anya vagyok, mert ez nem igaz.
Na most ha valaki gyesen van egy 2 éves gyerekkel, akkor az szerintem pont azért van gyesen, hogy a gyerekkel legyen. Ha meg a gyereket bébicsősz meg a nagymama neveli, akkor egyértelmű, hogy nem foglalkozik vele.
Én speciel ilyen nőt is ismertem. Lázadozott, hogy kell neki a gyerek, mert ugye ott a sok pénz, amit azért kap, mert van gyereke, de foglalkozni nem volt hajlandó vele. Hálistennek belátta, hogy a gyerek mellett mégis csak keveset tud bulizni és 1 év múlva lemondott róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!