Hány nagyszülőd él? írd oda azt is, te hány éves vagy.
múltkor eszembe jutott egy barátnőm, akinek 3 nagyszülője még él. gondoltam, de jó neki. aztán eszembe jutott, hogy milyen ritka az ilyen. én 25 éves vagyok, de már 14 éves korom óta nem él egyik nagyszülőm sem.
hiányoznak, gyakran eszembe jutnak, pedig igazán egyikőjüket sem ismertem.
1 papám és két mamám. Papám akkor halt meg, amikor én 18 éves voltam.
23/L
N/31
Anyai nagyapám születésem előtt meghalt, apai nagyapám 3 éves koromban. Nagymamáim nemrég, 4 és 2 éve távoztak. Ők nagyon hiányoznak. Biztos azért is nehéz feldolgoznom, mert hála Istennek sikerült úgy felnőnöm, egyik közeli hozzátartozómat sem veszítettem el. Hiszen 3 évesen még nagyon kicsi voltam, a két nagymama halálakor pedig már felnőtt.
Sajnos anyukám anyukája már akkor meghalt mikor émn még nem is voltam sehol:( ugyanígy apukám apukája is:'(
És most augusztus 20-án meghalt az én Drága Nagypapám is:'''(
Képzelhetitek,éppen nyaraltunk(Egerben) és akkor csörögtek ránk hogy a Papikám elájult,és kómába esett négy napra:'''''''''''( Utána elment...valószínű a nagymamám hívta mmagához...de mindig azt érzem hogy itt van mellettem,most is,és sosem fog elhagyni:(
Van egy 'mamám'(apum anyuja,de ő rám se sz@r,utál,nem is beszélgetünk.....
Szóval világéletemben egy nagyszülőm volt a Papám,aki már nincs itt(legalábbis láthatóan,mert biztos vagyok benne hogy itt van).
egy tizenéves lány....
Bye
Anyai ágról a nagymamám él, 75 éves, Apai ágról mindketten élnek, de nem tudom pontosan, mennyi idősek, mert náluk sosem volt szokás ezt "ünnepelni" (egyszerű de annál kedvesebb emberek).
24/L
Egy nagymamám él még, ő 90 éves. Viszont apukám sem él már, meghalt mikor 15 voltam... :(
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!