Hány nagyszülőd él? írd oda azt is, te hány éves vagy.
múltkor eszembe jutott egy barátnőm, akinek 3 nagyszülője még él. gondoltam, de jó neki. aztán eszembe jutott, hogy milyen ritka az ilyen. én 25 éves vagyok, de már 14 éves korom óta nem él egyik nagyszülőm sem.
hiányoznak, gyakran eszembe jutnak, pedig igazán egyikőjüket sem ismertem.
30 vok. Apukám részéről egyiket sem ismertem meg, még születésem előtt elmentek. 22 éves lehettem mikor anyukám felöli nagyapám ment el, 2007-ben, 27 évesen nagymamám és múlt hónapban édesapám.
Férjem is ugyanennyi idős, nincs már egy nagyszülője sem, és 19 éves volt amikor édesapja elment:-(
mindkét nagymamám és egy dédimamám él (90 éves), nálunk a nők sokáig élnek :)
22 L
23 vagyok. Nagyanyám él, de kb. 1-2 évente látom. Nem kíváncsi a családra, nem vagyunk jó viszonyban. Azt se tudja mi van velünk. Magától otthonba vonult mert, unatkozott köztünk azt mondta :) Ott mindenki utálja mert pocskondiázza a többi öreget. Érdekes figura...
Másik ágról anyának a mostoha apja még él, remélem sokáig még :) Vér szerintiről nem tudok semmit.
anyukám felől papám és mamám is él,
apukám felől már egyik sem,papám fél éves koromban halt meg,mamám 3éve,rákban :(
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!