Apám és az új családja az én lakásomban laknak, most viszont vissza kell költöznünk. Mitévő legyek?
Van egy lakásom ami ki volt adva bèrbe, addig míg apám ès az új családja a rossz körülmènyek miatt(munkahely elvesztèse stb) beköltöztek.
Èn ès a családom(fèrjem ès a gyerekeink) egy másik városban laktunk albèrletben.
Most viszont egyszerre jött minden, a lakást el akarja adni a tulaj ès így párom is áthelyezèst kèrt abba a városba ahol a lakásom is van.
Viszont így nem tudom mitèvő legyek, itt sajnos irreálisan drágák az albèrletek.
Mind együtt nem tudunk lakni mert 2ès fèl szobás a lakás.
Most mondjam meg nekik, hogy bizonyos határidőn belül költözzenek ki? Mitèvő legyek?
# 40/40 Időpont ma 16:15
Igazad van! (mindkét válaszodban)
T.Kérdező most már a történtek után vagy. A károkat tényleg ki lehet javítani. És most már tudod "hányadán" álltok a "szerzett" rokonsággal. Sajnálom, hogy így történt.
Ha felnőttkorú gyerekek vannak, akkor teljesen természetes hogy a saját kiskorú gyerekeidet véded, főleg ha szétbarmolták a lakást neked többszászezres kárt okozva (konyhabútor, új járólap stb....)
Felnőtt emberek, ennyire se becsülték meg a segítséget, ha megsértődnek és nem tartják veled a kapcsolatot, csak te jársz jól szerintem
Apámat meg leírnám örökre, találkozni találkoznék vele, de hogy soha többé nem segítenék neki semmit, az tuti biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!