Apám és az új családja az én lakásomban laknak, most viszont vissza kell költöznünk. Mitévő legyek?
Van egy lakásom ami ki volt adva bèrbe, addig míg apám ès az új családja a rossz körülmènyek miatt(munkahely elvesztèse stb) beköltöztek.
Èn ès a családom(fèrjem ès a gyerekeink) egy másik városban laktunk albèrletben.
Most viszont egyszerre jött minden, a lakást el akarja adni a tulaj ès így párom is áthelyezèst kèrt abba a városba ahol a lakásom is van.
Viszont így nem tudom mitèvő legyek, itt sajnos irreálisan drágák az albèrletek.
Mind együtt nem tudunk lakni mert 2ès fèl szobás a lakás.
Most mondjam meg nekik, hogy bizonyos határidőn belül költözzenek ki? Mitèvő legyek?
"A saját apadat kidobnad?"
Igen, ki! Mindenkinek a saját élete a legfontosabb. Szerintem eddig is nagy segítség volt, hogy x ideig ingyen laktak.
"Az is érthető, hogy nem akar egy hétvége házba költözni, egy szobába 5 ember, fűtés nélkül."
Gondolom az is érthető, hogy T.Kérdező nem akar 5 + emberrel lakni a 2,5 szobába.
T.Kérdező!
Csak javaslom bele ne menj olyanba, hogy mind a lakásodba lesztek "csak addig míg nem találunk valamit", mert akkor belátható időn belül nem oldódik meg a probléma.
Nem tudom milyen a kapcsolatod apukáddal, de ha egy ilyen együttélésbe belemész tuti meg fog romlani.
Na igen, egy hónap lenne a felmondási idő.
De mint tudjuk a legtöbb albèrlet(ez is nem hitelesen van kiadva), ha tótágast állok sem tudok tovább itt maradni.
Apuèk 4 ève ott laknak, pont akkor buktam èn is a pènzeket mikor várandós voltam a gyerekkekel, de benyeltem mert nem volt hova menniük.
Aput eszem ágában nincs kidobnom, ha akar ő maradhat.
De az èn lakásom, ès a kedves felesège a gyerekeivel, hozzáteszem nincs már kisgyerek náluk tudnak hova menni.
Az, hogy kilencen lakjunk? Eszem ágábam nincs ezt megtenni, az ikrek kicsik(3 èvesek, most kezdik az ovit), eddig is külön szobába voltak. Nem fogom felbojgatni az èletüket, csak mert nem elèg az amit eddig nyújtani tudtam.
Ja, hogy nem egy idegen, hanem az apja? Ó, igen, és akkor ezek szerint a saját apja rövidíti meg már 4 éve 4 olyan személy társaságában, akikhez a kérdezőnek semmi köze! Az apukának szíve joga 3 gyerekes nővel összeállni, de akkor saját maga teremtsen alájuk lakást! Ne mondja senki, hogy 4 éve még egy fél albérleti díjat se tudtak kicsiholni, hogy legalább annyival kompenzálják az ottlétüket. ! éve a kérdező zsebéből veszik ki a lakhatásuk árát, nem volt elég? Ikergyerekek mellett ha másra nem, a gyerekek jövőjének alapjait lehetett volna gyűjtögetni, erre vadidegenekre ment el az a pénz. Így is nagyvonalú volt a kérdező! Most is a feleség pampog, akinek gyakorlatilag tálcán nyújtott a kérdező ajándékot azzal, hogy volt eddig hol laknia ingyen! Ők meg a férjével másik városban albérleteztek? Magyarul még nekik került pénzbe a lakhatásuk, mert az elbérleti díjból kijöhettek volna nullára is. Most meg finnyáskodik a nő. Hát vegyen ki olyan lakást, amilyet csak akar. Ja, hogy nincs miből fizetni? Akkor örüljön, hogy van hova mennie.
Egyébként pedig igen, kegyetlen vagyok. De ha nekem akárhogyan is, de lenne már egy lakásom, én sem hagynám, hogy más használja, én meg menjek, amerrre akarok...ha az maga a saját apám, akkor sem. Apukának miért nincs lakása?
Apu lakását elvitte a bank.
Abban is tuti van valami sunnyogás, mert rá 1 èvre törtènt ahogy össze költöztek a felesègèvel.
Leginkább arra gondolnèk, hogy nem lett fizetve azután a hitel.
Apu felesège nekem mièrt lenne családtag?
Mióta eggyütt vannak, jó ha 2x találkoztunk ès nem az èn hibámból.
Sajnos a váratlan helyzeteket nem tudom előre mert nem vagyok jövőbe látó.
Semmi gond nem volt azzal,hogy ott laktak.
Ha nekünk most nem kellene menni is maradhatnának.
De mivel mennünk kell nem tudok mit tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!