Apám és az új családja az én lakásomban laknak, most viszont vissza kell költöznünk. Mitévő legyek?
Van egy lakásom ami ki volt adva bèrbe, addig míg apám ès az új családja a rossz körülmènyek miatt(munkahely elvesztèse stb) beköltöztek.
Èn ès a családom(fèrjem ès a gyerekeink) egy másik városban laktunk albèrletben.
Most viszont egyszerre jött minden, a lakást el akarja adni a tulaj ès így párom is áthelyezèst kèrt abba a városba ahol a lakásom is van.
Viszont így nem tudom mitèvő legyek, itt sajnos irreálisan drágák az albèrletek.
Mind együtt nem tudunk lakni mert 2ès fèl szobás a lakás.
Most mondjam meg nekik, hogy bizonyos határidőn belül költözzenek ki? Mitèvő legyek?
figylej kaptál pár ötletet, neked egyik se jó.
szóltál már nekik legalább hogy tudjanak intézkedni? most hosszú hétvégén megint semmit nem lehet intézni majd!
Igen felhívtam aput, hogy mi törtènt.
A felesège szüleinek van egy hètvègi háza, oda tudnának menni csak a felesège nem akar, mert hogy messzebb van a várostól.
Az mar tulzas, hogy a felesegnek nem tetszik az otlet... ez van. Nincs mas megoldas.
apud, hogy fogadta a hirt?
Hát nem túl jól fogadta mert, hogy onnan a bejárás milyen nehèz lesz nekik meg egy szobás ès a felesège nem akar oda menni.
Mondtam, hogy sajnáom de mi is csak most tudtuk meg, nekünk is hirtelen jött.
Nem, a ház az èn tulajdonom, èn vásároltam.
Szerintem itt a feleség kívánalmai azok, amelyeket nagyívben figyelmen kívül kell hagyni. Ő csak köszönhet, hogy ingyen lakhatott a 3 gyerekével eddig a lakásodban, és pofát befogva kellene csomagolnia.
Te ne problémázz ezen, valóban nem túl hssú a határidő, de nektek is ennyi idtök van összeszedni magatokat és költözni, a lakásról meg tudták, hogy nem az övék, és nem örökbe kapták. Akármilyen kényelmetlen most így költözni, eddig ingyen laktak! Akinek fizetnie kell a lakhatásáért, az tudja, hogy ez mekkora ajándék, szóval...
Nemrèg hívott apu, hogy áll a bál.
A felesège teljesen kikelt magából, hogy mi az, hogy èn ki akarom őket onnan tenni.
Persze kiderült a sunnyogás, nem dolgozik már fèl ève ès a ház ahova tudnának menni ott nincs fűtès meg villany.
Úgy gondolta, hogy majd mi odamegyünk míg ők találnak valamit.
Ő is nyugodtan elküldhetnè a 19 èves fiát dolgozni, hogy ne csak otthon a tö.k.eit vakarja.
Nagyon sajnálom, hogy oda kell menniük de èn az ikrekkel sem tudok más megoldást csak, hogy vissza költözünk a saját lakásomba.
"csak a felesège nem akar, mert hogy messzebb van a várostól."
Hogy a feleség nem akar? Hát, központ sajnálja. Így járt. Ez a te életed, a te lakásod, itt most nem lehetsz másra tekintettel. Valójában már holnap ki kellene költözniük, hogy mire odamentek, legalább egy tisztasági festést meg tudjatok ejteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!