Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetseges az, hogy a gyamhato...

Lehetseges az, hogy a gyamhatosag megengedne, hogy nem 16, hanem 15 eves koltozzek el?

Figyelt kérdés
A szuleim 3 eves korombe elvaltak. 14 eves koromig anyukammal laktam. Vistont elegge megromlott a kapcsolatom vele ezert apukamhoz koltoztem. Mar jo par honaja hogy itt lakok es eddig nem volt semmi problema de most mar van.. apanak lett egy baratnoje aki belepett a facebookomba mert bejelentkezve maradtam es az a kur.va elolvasta a beszelgetesemet amkt egy baranommel beszeltem. Tulajdonkepp elmeseltem neki hogy a baratommal berugtam kicsit. Egyetlen egyszer. Mert ki akartam probalni. De aa tobbet sose szoval igen. Elolvasta. Apa pedig utalja az ilyen lanyokat. Nameg ott van hogy kiderult hogy akartam tetovalast voros raszta hajat pc t.. Es apa nagyon rasszista es utal mindenkit aki ilyen meg akkor is ha az epp a sajat lanya lenne... En viszont ez vagyok ilyen akarok lenni. Szoval a lenyeg hogy nem engedi hogy az legyek aki vagyok. A kerdesem pedig az lenne, hogy mivel 15 eves vagyok, es 16 eves kortol lehet elmondani okkal a gyamhatosagnak miert akarok elkoltozni otthonrol, en pedig azt az egy evet nem birnam ki, es anyaval rossz a kapcsolatom ezert hozza se tudnek vissza menni, "megengedne" a gyamhatosag hogy mar most elkoltozzek otthonrol a baratomhoz? Es mkst nem kerek olyan kommentek, hogy es hova mesz szakitotok.. Nem tudtok semmit rolunk ugy hogy ez mar az en dolgom:) kerlek irjatok gyorsan minel hamarabb.Elore koszonom azoknak akik ertelmes valaszt fognak adni.:)
2015. aug. 14. 22:02
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy a barátod szülei örökbe akarnának fogadni. Miből fizetnéd a költségeidet? Rezsi, kaja, ruhák, iskola, szórakozás... Szerinted ez mennyibe kerül havonta? A barátod szüleinek biztos egy ingyenélőre van szüksége. Előbb kerülsz intézetbe, mint a barátodhoz.
2015. aug. 15. 07:04
 12/30 anonim ***** válasza:
100%

Dragam, nekem tetoválasaim vannak, pircingjeim, de ezek 18 éves korom után, saját keresetből lettek, mikor már saját magamat tartottam el.

És, ha szerinted azért rossz egy szulő, mert szabályokat állít fel, akkor még sokat kell fejlődnie az értékrendednek.

15 éves gyerek vagy, még nem kell ónkifejezned magad ennyire extrém módokon.

Éld a gyerekkorodat, amíg lehet, ne akarj felnőttet játszani gyerekfejjel.

2015. aug. 15. 08:24
 13/30 A kérdező kommentje:
Mar meg van beszelve a szuleivel. Van nekik egy lanyuk o el fog koltozni abaratjahoz mert mar nagy koru es enyem lesz a szobaja. De a kerdesem csak az hogy lehetseges az hogy 15 evesen koltozhessek el?
2015. aug. 15. 08:28
 14/30 anonim ***** válasza:
94%
Sem 15, sem 16 évesen nem fogják neked engedélyezni. A legtipikusabb, hogy valaki terhes, ott is azt nézik, hogy a baba apja dolgozik-e, és el tudja-e tartani, mert a kislány csak akkor költözhet oda/ mehet férjhez. Az, hogy a barát szülei majd eltartják, nem játszik, ha a barát meg szintén kiskorú, tanul , egy fillér jövedelme sincs.... Még terhesség esetén sem engecélyezik....
2015. aug. 15. 08:32
 15/30 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod szülei megengednek minden ökörséget, amiket kitalálsz, akkor alkalmatlanok a gyereknevelésre, és te még Gyerek vagy!
2015. aug. 15. 09:09
 16/30 A kérdező kommentje:
Jol van vegul is igazatok van. Ha ti nem akkor a gymhatosag se erteme ezt meg. Dee ha 16 eves leszel a baratom megkeri a kezem. Az mar lehet egy normalis ok hogy oda koltozzek ha 16 leszek?
2015. aug. 15. 09:16
 17/30 anonim ***** válasza:
94%

" Az mar lehet egy normalis ok hogy oda koltozzek ha 16 leszek?"

Nem.

Most nagyon bele vagy feszulve a vilagba, tipikus tini gondolkodas es vilagkep.

Kicsit higgadj le, ne akarj menekulni, gondold vegig edesapad oldalarol is a dolgot.

Most billegsz azon a ponton hogy vegervenyesen elbaxd az eleted. Veszelyes jatek amit jatszol es tul sokat kockaztatsz.

2015. aug. 15. 09:40
 18/30 anonim ***** válasza:
100%
Ellenzem a fizikai erőszakot, de lehet veled kivételt tennék. Se anyád se apád nem jó. Lek/rvázol olyan embereket akik etetnek, ruháznak, iskoláztatnak. Mikor mostad ki a ruhákat, mikor takarítasz, mikor főzöl és főleg hol dolgozol, hogy ekkora a szád? El vagy te nagyon kényeztetve és szállva magadtól. Valaki akkor leszel ha megteremted hozzá a feltételeket, de te se nem dolgozol se nem tanulsz.
2015. aug. 15. 10:38
 19/30 A kérdező kommentje:
Honnan szeded hogy nem fozok vagy takaritok vagy akarmi? Kepzeld tanulni is tanulok es vannak terveim nem vagyok olyan eretlen hogy ne tudjam hogy valamire mennire kell az eletben. Ne itelkezz mar ugy rolam hogy csak par dolgot tudsz az eletemrol.
2015. aug. 15. 10:45
 20/30 anonim ***** válasza:
94%
A megkérés sem ok ahhoz, hogy a nevelőszülőd engedélye nélkül elköltözz. 16 évesen sem. Azért gondold jól át, mert az sem lesz megoldás, hogy összehoztok egy gyereket. Egy lázadó tini vagy. Az is a tinikor alsó határán.
2015. aug. 15. 10:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!