Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetseges az, hogy a gyamhato...

Lehetseges az, hogy a gyamhatosag megengedne, hogy nem 16, hanem 15 eves koltozzek el?

Figyelt kérdés
A szuleim 3 eves korombe elvaltak. 14 eves koromig anyukammal laktam. Vistont elegge megromlott a kapcsolatom vele ezert apukamhoz koltoztem. Mar jo par honaja hogy itt lakok es eddig nem volt semmi problema de most mar van.. apanak lett egy baratnoje aki belepett a facebookomba mert bejelentkezve maradtam es az a kur.va elolvasta a beszelgetesemet amkt egy baranommel beszeltem. Tulajdonkepp elmeseltem neki hogy a baratommal berugtam kicsit. Egyetlen egyszer. Mert ki akartam probalni. De aa tobbet sose szoval igen. Elolvasta. Apa pedig utalja az ilyen lanyokat. Nameg ott van hogy kiderult hogy akartam tetovalast voros raszta hajat pc t.. Es apa nagyon rasszista es utal mindenkit aki ilyen meg akkor is ha az epp a sajat lanya lenne... En viszont ez vagyok ilyen akarok lenni. Szoval a lenyeg hogy nem engedi hogy az legyek aki vagyok. A kerdesem pedig az lenne, hogy mivel 15 eves vagyok, es 16 eves kortol lehet elmondani okkal a gyamhatosagnak miert akarok elkoltozni otthonrol, en pedig azt az egy evet nem birnam ki, es anyaval rossz a kapcsolatom ezert hozza se tudnek vissza menni, "megengedne" a gyamhatosag hogy mar most elkoltozzek otthonrol a baratomhoz? Es mkst nem kerek olyan kommentek, hogy es hova mesz szakitotok.. Nem tudtok semmit rolunk ugy hogy ez mar az en dolgom:) kerlek irjatok gyorsan minel hamarabb.Elore koszonom azoknak akik ertelmes valaszt fognak adni.:)
2015. aug. 14. 22:02
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%
ilyen indokkal kiröhög a gyámhatóság, nemhogy engedélyezné az elköltözésedet (én nem azt kérdezem hova mennél ha szakítasz vele, hanem 15 évesen hogy akarod magad eltartani?:) - vagy egy felnőtt pasid van aki dolgozik? )
2015. aug. 14. 22:07
 2/30 anonim ***** válasza:
100%

Hát ne haragudj, de erre még 16 évesen sem lesz esély.

Komoly indok kell ahhoz, hogy a gyámhatóság valakit nagykorúsítson, az, hogy apád nem engedi a raszta hajat, elég bagatell.

2015. aug. 14. 22:08
 3/30 A kérdező kommentje:
Ugyanugy tanulnek tovabb es a szuleihez koltoznek mert ott lakik 17 eves lesz. De ertsd meg hogy en nem az vagyok amit apam akar es rossz igy elnem vele.
2015. aug. 14. 22:09
 4/30 anonim ***** válasza:
86%
NYugodtan fordulj a gyamhatosaghoz, azok meg szepen beraknak az intezetbe. Vegulis, win-win szituacio.
2015. aug. 14. 22:14
 5/30 anonim ***** válasza:
100%

Aztán majd kiderülne, hogy a barátod szüleinek meg valami más nevelési elvei lesznek, amit ismét nem fogsz szeretni.

Nem mindenkinek ideális a kapcsolata a szüleivel. Viszont a sors neked a tieidet adta. Azért, mert nem tudsz azt csinálni, amit akarsz, nem lehet leváltani egy szülőt sem.

Majd nagykorú leszel. Megállsz a saját lábadon, akkor az lehet, aki akarsz lenni.

2015. aug. 14. 22:26
 6/30 A kérdező kommentje:
Jo akkor tegyuk fel rossz ez az indok. Es ha mondjuk lenne egy jo indokom, akkor emgednek hogy 15 evesen elkoltozzek otthonrol?
2015. aug. 14. 22:33
 7/30 anonim ***** válasza:
100%
azt a "jó indokot" ki is vizsgálják, hogy igaz-e...
2015. aug. 14. 22:36
 8/30 anonim ***** válasza:
100%

"En viszont ez vagyok ilyen akarok lenni. "

egy 15 eves kislany vagy aki nagyon nagynak kepzeli magat.

Nem tudsz apaddal elni mert nem engedi hogy raszta hajad legyen?

First world problem.

2015. aug. 14. 22:41
 9/30 anonim ***** válasza:
100%
Várj, jól értem? Azért akarsz elköltözni, mert apád nem engedi, hogy 15 évesen tetoválásod, piercinged és raszta hajad legyen? Ez ugye nem komoly?
2015. aug. 14. 23:14
 10/30 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ki az a hülye aki etetne +1 éhes szájat, ruháztatna és mosna rá csak azért mert a fia valakije? Elmondom neked hogy ez akkor működik ha legalább a fiú keres ha nem mind a 2-en és beleadnak a rezsibe.

Mit gondolsz a pénz a fán terem vagy ők a szeretetszolgálat?

2015. aug. 15. 01:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!