Mit tegyek? Már nagyon bosszant ez a dolog.
A fèrjem nagyon sokat dolgozik. Össze teszem a kezem ha egy hèten kèt napot itthon van. Pár hónapos gyermekünk van.
Mikor elmegy dolgozni mèg alszik, mire haza èr már alszik.
Azon a kevès szabadnapján örülünk, hogy itthon van ès èrdemi időt tud velünk tölteni.
Sajnos van egy "kedves" barátja aki ezt nem így gondolja.
Valahogy mindig kiszaglássza, hogy a fèrjem mikor van itthon ès mondvacsinált problèmákkal hívogatja.
Már számtalanszor elmondta neki a fèrjem, hogy ne haragudjon de örül hogy velünk lehet ès nem megy át hozzá. Ha van valami jöjjön ő, szívesen várjuk. Ennek az lett a vège, hogy hajnal egykor èn küldtem már haza. Dèlután három óta pofátlan módon itt ült.
Azóta nem egyszer felkeresett engem, hogy mekkora szemètláda vagyok hogy nem engedem el a fèrjem vele bulizni, inni, biztos èn tömöm a fejèt.
Persze neki 35 èvesen se gyerek, se kapcsolat.
Nem tudja elhinni, hogy a fèrjemnek már nem ez a kikapcsolódás, hogy vele kimaradozzon.
Eddig mèg nem említettem a fèrjemnek, hogy engem keres fel ezekkel a dolgokkal. Nem akartam a tüzet szítani.
De kezd betelni a pohár.
Amikor megbeszéltétek hogy átjárhat, akkor mennyire voltatok világosak? :)
Én - bunkó vagy sem -, meg szoktam mondani, ha valaki alkalmatlankodik már.
Nyilván normálisan, de szólok neki, hogy most már egyéb dolgom lenne. Legutóbb öcsém ült itt este 10-ig, őszintén megmondtam neki, hogy nem szeretném kidobni, de holnap korán kelünk, szóval legközelebb is várjuk szívesen.
Aki ezen megsértődik, az meg is érdemli :)
Lehet kompromisszumos megoldást kéne kötni, azaz átmehet, csak küldjétek is el, ha láb alatt van :D
Ha hirtelen állított a férjed a fontossági sorrenden, az a barátját is összezavarhatja, bánthatja.
Valahol meg tudom érteni az ő álláspontját is, neki család híján nehéz lehet megértenie, hogy a másiknak már nincs energiája egész nap bulizni valahol.
Eddig kètszer jött át. Neki ez egy kènyszer opció volt. Az első alkalomkor hamar elment mert "kiakadt" azon, hogy a kislány folyamatosan mászott az apjához ès felvette.
Másodjára volt ez, hogy nekem kellett már elküldeni, a fèrjem nèha elèg muja ès nem akar másokat megbántani.
Neki az lenne a megoldás ha a fèrjem dèlutánokat töltene a kocsmába vele este pedig mennènek bulizni.
Hát, akkor sajnos nem marad más, meg kell szabadulni tőle :(
Ez tipikusan az az eset, amikor két ember már nem passzol egymáshoz, kétlem, hogy javulni fog a helyzet.
Mutasd meg az üzeneteit nyugodtan a férjednek, ezt neki kell elrendeznie :)
Nem hirtelen törtènt, hogy kevesebbet foglalkozott vele. A kapcsolatunk elejèn bőven eljárkált vele, ez 5 ève volt.
Nem tudom sajnálni, lett volna lehetősège családra, gyerekre.
Amikor megtudta, hogy terhes a párja addig tartotta terrorban a lányt, hogy inkább elvetette a babát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!