Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már nagyon bosszan...

Mit tegyek? Már nagyon bosszant ez a dolog.

Figyelt kérdés

A fèrjem nagyon sokat dolgozik. Össze teszem a kezem ha egy hèten kèt napot itthon van. Pár hónapos gyermekünk van.

Mikor elmegy dolgozni mèg alszik, mire haza èr már alszik.

Azon a kevès szabadnapján örülünk, hogy itthon van ès èrdemi időt tud velünk tölteni.

Sajnos van egy "kedves" barátja aki ezt nem így gondolja.

Valahogy mindig kiszaglássza, hogy a fèrjem mikor van itthon ès mondvacsinált problèmákkal hívogatja.

Már számtalanszor elmondta neki a fèrjem, hogy ne haragudjon de örül hogy velünk lehet ès nem megy át hozzá. Ha van valami jöjjön ő, szívesen várjuk. Ennek az lett a vège, hogy hajnal egykor èn küldtem már haza. Dèlután három óta pofátlan módon itt ült.

Azóta nem egyszer felkeresett engem, hogy mekkora szemètláda vagyok hogy nem engedem el a fèrjem vele bulizni, inni, biztos èn tömöm a fejèt.

Persze neki 35 èvesen se gyerek, se kapcsolat.

Nem tudja elhinni, hogy a fèrjemnek már nem ez a kikapcsolódás, hogy vele kimaradozzon.

Eddig mèg nem említettem a fèrjemnek, hogy engem keres fel ezekkel a dolgokkal. Nem akartam a tüzet szítani.

De kezd betelni a pohár.

2015. aug. 13. 12:02
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Senkit nem fogunk pofán vágni. De ha megvolt a beszèlgetès beszámolok róla.
2015. aug. 13. 13:28
 22/27 anonim ***** válasza:

Amikor megbeszéltétek hogy átjárhat, akkor mennyire voltatok világosak? :)

Én - bunkó vagy sem -, meg szoktam mondani, ha valaki alkalmatlankodik már.

Nyilván normálisan, de szólok neki, hogy most már egyéb dolgom lenne. Legutóbb öcsém ült itt este 10-ig, őszintén megmondtam neki, hogy nem szeretném kidobni, de holnap korán kelünk, szóval legközelebb is várjuk szívesen.

Aki ezen megsértődik, az meg is érdemli :)

Lehet kompromisszumos megoldást kéne kötni, azaz átmehet, csak küldjétek is el, ha láb alatt van :D

Ha hirtelen állított a férjed a fontossági sorrenden, az a barátját is összezavarhatja, bánthatja.

Valahol meg tudom érteni az ő álláspontját is, neki család híján nehéz lehet megértenie, hogy a másiknak már nincs energiája egész nap bulizni valahol.

2015. aug. 13. 13:45
 23/27 A kérdező kommentje:

Eddig kètszer jött át. Neki ez egy kènyszer opció volt. Az első alkalomkor hamar elment mert "kiakadt" azon, hogy a kislány folyamatosan mászott az apjához ès felvette.

Másodjára volt ez, hogy nekem kellett már elküldeni, a fèrjem nèha elèg muja ès nem akar másokat megbántani.

Neki az lenne a megoldás ha a fèrjem dèlutánokat töltene a kocsmába vele este pedig mennènek bulizni.

2015. aug. 13. 13:50
 24/27 anonim ***** válasza:

Hát, akkor sajnos nem marad más, meg kell szabadulni tőle :(

Ez tipikusan az az eset, amikor két ember már nem passzol egymáshoz, kétlem, hogy javulni fog a helyzet.

Mutasd meg az üzeneteit nyugodtan a férjednek, ezt neki kell elrendeznie :)

2015. aug. 13. 13:52
 25/27 A kérdező kommentje:

Nem hirtelen törtènt, hogy kevesebbet foglalkozott vele. A kapcsolatunk elejèn bőven eljárkált vele, ez 5 ève volt.

Nem tudom sajnálni, lett volna lehetősège családra, gyerekre.

Amikor megtudta, hogy terhes a párja addig tartotta terrorban a lányt, hogy inkább elvetette a babát.

2015. aug. 13. 13:53
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát, ha addig terrorizálta a párját, hogy megölte a születendő gyereket, akkor mégiscsak pofán kell vágni. Terrorista-gyilkos. Embert barátjáról, úgyhogy nem barátkoznék ilyennel.
2015. aug. 13. 14:24
 27/27 anonim ***** válasza:
46%
Azért én meghallgatnám a csávó véleményét is. Így, a kérdező leírásában orbitális egy tahónak tűnik, de ezt ugye egy olyan írja, aki eleve nem szereti. Lehet, hogy őt meg az a jelenség idegesíti, amikor valakinek lesz egy komoly kapcsolata, legyárt egy gyereket és onnantól a régi baráti kör le van kapcsolva, csak az maradhat meg mellette, akinek szintén van gyereke és tudnak erről beszélgetni. Igaz, ilyet többnyire nőben látok, de lehet, hogy csak azért, mert én is nő vagyok. Nekem az is fura, ha egy családos pasas olyan melót vállal, ami mellett az asszonyra meg a gyerekre minimális idő sincs. Én legalábbis elgondolkodnék, ha a párom csak heti egy nap akarna velem lenni és akkor is áthívja a havert, hogy üljön ott hajnal egyig...
2015. aug. 13. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!