Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Már nagyon bosszan...

Mit tegyek? Már nagyon bosszant ez a dolog.

Figyelt kérdés

A fèrjem nagyon sokat dolgozik. Össze teszem a kezem ha egy hèten kèt napot itthon van. Pár hónapos gyermekünk van.

Mikor elmegy dolgozni mèg alszik, mire haza èr már alszik.

Azon a kevès szabadnapján örülünk, hogy itthon van ès èrdemi időt tud velünk tölteni.

Sajnos van egy "kedves" barátja aki ezt nem így gondolja.

Valahogy mindig kiszaglássza, hogy a fèrjem mikor van itthon ès mondvacsinált problèmákkal hívogatja.

Már számtalanszor elmondta neki a fèrjem, hogy ne haragudjon de örül hogy velünk lehet ès nem megy át hozzá. Ha van valami jöjjön ő, szívesen várjuk. Ennek az lett a vège, hogy hajnal egykor èn küldtem már haza. Dèlután három óta pofátlan módon itt ült.

Azóta nem egyszer felkeresett engem, hogy mekkora szemètláda vagyok hogy nem engedem el a fèrjem vele bulizni, inni, biztos èn tömöm a fejèt.

Persze neki 35 èvesen se gyerek, se kapcsolat.

Nem tudja elhinni, hogy a fèrjemnek már nem ez a kikapcsolódás, hogy vele kimaradozzon.

Eddig mèg nem említettem a fèrjemnek, hogy engem keres fel ezekkel a dolgokkal. Nem akartam a tüzet szítani.

De kezd betelni a pohár.

2015. aug. 13. 12:02
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
95%
12:23-12:26-os: láthatólag nem sikerült felfognod, mint írt a kérdezö!
2015. aug. 13. 12:31
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem egy barátja van, több.

De mindegyik megèrti, hiszen mindegyiknek családja van ès gyermekei.

2015. aug. 13. 12:31
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Gyakorlatból tudom, hogy az ilyen "piócákat" bitang nehéz lerázni. Ő ráér, unatkozik, neki nem probléma, hogy későn fekszik, mert ki tudja pihenni magát, stb., és a másikra semmilyen formában nincs tekintettel.

Ha napközben jön, és egyedül vagy otthon a picivel, egyszerűen ne engedd be. Ha akkor jön, amikor a férjed is otthon van, akkor próbáld eljátszani, hogy épp mentek le sétálni, boltba, mamához stb, és tessékeljétek ki a lakásból.

2015. aug. 13. 12:38
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Az a legkevesebb, ha beszámolsz arról a férjednek, hogy a "barát" felkeresett. Ez nem a te problémád, hanem kettőtök problémája. Lehet, hogy langyi a csávó, hogy nem csajokat hajt inkább, hanem házasembert?

Ezt a GYK linket is elküldhetnéd neki, hátha észbekap.

2015. aug. 13. 12:42
 15/27 A kérdező kommentje:

Szerencsère így nem jön. Üzenetekkel dobálózik csak.

Tèny règebben sem kedveltem a fickót a dolgai miatt, de nem tisztem beleszólni, hogy kivel barátkozhat a fèrjem ès kivel nem.

Csak ez már nem rólam szól, hanem a gyermekünkről.

Eszembe sincs őket elválasztani egymástól, ezèrt sem mutattam meg az üzeneteket. Gondoltam leáll vele, de sajnos nem.

Azèrt èn sem tudok lenyelni minden bèkát.

2015. aug. 13. 12:42
 16/27 A kérdező kommentje:
Nem langyi, inkább ez a "macsónak hiszem magam ès szerintem bárkit megkaphatok" stílus.
2015. aug. 13. 12:44
 17/27 anonim ***** válasza:
68%

A macsó viselkedése mellett még lehet, hogy megsülne a gesztenye a zsebében :) , ha annyira macsó, miért nem csajozik?

Továbbra is javaslom, hogy ne egyedül állj vele szembe, a férjed azért is a férjed, hogy kiálljon melletted, nem csak azért, hogy hazatalicskázza a pénzt.

2015. aug. 13. 12:57
 18/27 A kérdező kommentje:

Ez tetszett :)

Csajozik, csak idegesíti hogy a fèrjem már nem tart vele.

Ès a kiállhatatlan stílusa miatt az összes közös barátjukat elmarta már maga mellől.

Köszi mindenkinek.

Szombaton meg is mutatom neki a leveleket.

2015. aug. 13. 12:59
 19/27 anonim ***** válasza:

Miért nem álltok kicsit a sarkatokra? Nálam biztos nem ült volna a fickó hajnali egyig, ha nem akarom. Átment, ott van 1-2 órát, aztán ha nem akar felállni, közlöd vele, hogy más dolgotok van, mentek sétálni, vagy akármi.

Ha a férjed is ezen az állásponton van, ketten hagyjátok, hogy egy ilyen ember hülyét csináljon belőletek?

Két felnőtt ember csak meg tudja kerek perec mondani egy harmadik felnőtt embernek, hogy nem kérnek belőle. Max megsértődik a haver, nem lesz nagy veszteség.

2015. aug. 13. 13:20
 20/27 anonim ***** válasza:
Jó, és utána közösen baccátok pofán a gyökeret. Majd írjál, hogy mi lett.
2015. aug. 13. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!