Hová fordulhatnék panaszra? Már nagyon bosszant a dolog?
Figyelt kérdés
Tavaly decemberbe telefonáltam a kardiológiára időpontot kérni,azt felelték majd a doktornő átnézi a papírjaim(bár sose jártam még ott,csak magán kardiológusnál)így nem tudom hol,milyen papírokra gondoltak,de telefonáljak 2 nap múlva.Két nap múlva mikor telefonáltam,közölték hívjam őket január 08-án.Hát még ez is belefér.Telefonáltam most 8-án ismét azt válaszolták majd a doktornő megnézi a papírjaim,telefonáljak 2 nap múlva,időpontot is mondtak 13.kor.Erre mikor hívom 13-kor,foglalt,aztán mikor felveszik közlik hívjam 14-kor mert a doktornő rendel.Hülyének nézik az embert??Miért kell nekem egy időpontért most már 5.alkalommal telefonálnom??Talán nekem ingyen van a hívás??Az ember fizeti a tb-t aztán menjen magán rendelésre??2014. jan. 14. 13:29
1/1 anonim válasza:
Minden rendelőnek,kórháznak van betegjogi képviselője és ennek ki is kell lennie függesztve mindenhol. Hozzá is lehet fordulni,de először menj el az intézet vezető főorvosához. Egyébként teljesen igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!