Ez gáz hogy bosszant? Csúnya dolog tőlem?
Imádom a barátnőmet, de folyton panaszkodik. De ez olyan panaszkodás, hogy nem igazi, hanem szeretné hallani a megerősítéseket. Nos ő ezidáig nem nagyon mozdította meg a kisujját sem semmiért. Mindketten állást keresünk, de amíg én bújom az álláshirdetéseket, meg oda is beadom az önéletrajzom ahová épp nem keresnek embert és addig is képzem magam amíg nem találok ő nem csinál semmit. Elvárja hogy az ismerősei keressenek neki melót. Most az egyik behívta magukhoz, de panaszkodik hogy lehet hogy nem a legmagasabb fizut fogja megkapni, biztos tanulnia is kell mellette pedig ahhoz nem fűlik a foga, megígértette a szüleivel hogy fizetik majd neki...
Én meg igyekszem a saját lábamra állni és azt látom hogy más nulla erőfeszítéssel előrébb jut? Igaz hogy tényleg vacak fizut kapna, de emberek én gürizek és egy tapasztalatlan - és bár szeretem mondjuk ki - lusta ember mindent megkap a feneke alá?
És most még én érezzem sz@r embernek magamat, hogy miután egy óráig istápoltam a lelkét és azt mondta hogy neki így se lesz, hát kibukott belőlem és megmondtam a véleményemet.
Szerintetek? Előrébb lehet jutni az életben kevéske ismerőssel is? És mit csináljak ezzel a csajjal? :(
szerintem nem volt csúnya dolog, én is megmondtam volna neki. Egyébként előre lehet jutni kevés ismerőssel is. A nővérem onnan indult, ahonnan én (egy kicsi szegény faluból), most 2 diplomája és egy okj-s szakmája van, emellett 2 felsőfokú és egy középfokú nyelvvizsgával rendelkezik. Most 35 éves, nagyon jó fizetése van. Nekem ő a példaképem is.
Remélhetőleg a barátnőd előbb-utóbb észhez tér és rájön, hogy nem várhatja el másoktól, hogy munkát szerezzenek neki magas fizetéssel, ha nem tesz érte semmit.
a csaj nyilván azt akarja hogy te tartsd el, hogy ez meg az mennyire rossz, stb...
Semmise esik az ölünkbe..egyébként meg igazad van és ogosan bukott ki belőled. Ennyi nyávogást én sem tudtm volna már elviselni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!