Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Elmondjam anyukáméknak hogy...

Elmondjam anyukáméknak hogy szeretem?

Figyelt kérdés
Múlthéten elmentünk anyukámékkal egy bográcsozás szerüségre. És ott megismertem nevelő apukám régi haverját. 27 éves és annyira elvoltunk és annyira megfogott benne valami hogy szerelmes lettem belé. 18at töltöm 2 hónap múlva de anyukám akkor is nagyon ellenem lenne ha így jönnénk össze. Énis tetszem neki. Szerintetek?
2015. aug. 3. 18:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

szerintem is korai még kijelenteni, hogy szerelmes vagy. de mondd neki, hogy talalkozol vele, de ilyennel még ne traktald, hogy szerelmes vagy belé. ki tudja ő mit akar tőled , ne kapkodd el szerintem. mindenesetre sok sikert, és ne titkolòzz.

19L

2015. aug. 3. 20:30
 12/15 A kérdező kommentje:
Rendben koszonom
2015. aug. 3. 20:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Első gondolatom: Hány éves a nevelőapád, ha a haverja csak 9 évvel idősebb nálad?
2015. aug. 5. 10:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szűztelenítés szagú a dolog..
2015. aug. 5. 10:56
 15/15 A kérdező kommentje:
Nevelő apum 37 éves. Attól hogy haverok nem muszály egykorunak lenni. Nem csak arra kellenék neki. Segítséget kértem nem bántást.
2015. aug. 6. 00:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!