Örökbefogadásnál a pszichológussal való beszélgetésnél elmondjam, hogy cirka életem egy haramdában kezeltek depresszióval, evészavarral?
Kb 8-10 éve nem vagyok benne a rendszerben, lenyomozhatják?
(Hja, igen: gyógyult vagyok illetve tünetmentes és nagyon sok munka van mögötte, hogy ezt így ki merem jelenteni. És nem, nem akarom azért elbukni az örökbefogadást, mert valahol valaki, aki semmit nem tud rólam egy személytelen beszélgetés keretében besorol egy skatulyába.)
Az a legtisztább ha hivatalosan érdeklődsz utána, hogy az jelent-e hátrányt, ha régen ilyen problémáid voltak.
Ha lehet névtelenül, vagy messzi intézménynél. Ők azt is meg tudják mondani, nem árt-e szakvéleményt szerezned arról, hogy gyógyult vagy.
Ebben az esetben inkább menj el, és kérj hivatalos szakvéleményt. Ilyen esetben senki nem köthet bele semmibe.
Ha problémát jelent, akkor érdemes annyiban hagyni, hátha nem nyúlkálnak bele ilyen mélyen a dolgaidba.
Kedves utolso!
Aruld mar el, hogy miert hulyitene meg a kerdezo valakit, akit orokbefogad?
Talan azert, mert nem volt mindig tokeletes az elete es volt ereje helyrehozni?
Orulok es irigykedek, hogy neked meg nem volt problemad.
A magyar eü nyilvántartásokban.... semmit.
Meg nem nyomoznak.
Nekem egy ideggyógyászati, tüdő, és AIDS kizáró papír kellett.
Az ideggyógyászat elég vicces volt, fél oldalra le kellett írni az életemet.
Szerintem ezen ne parázz, ha tényleg rendben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!