Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg túlzásba estem? Ti...

Tényleg túlzásba estem? Ti mit reagáltatok volna?

Figyelt kérdés

Kb 3 hete történt az eset, de még nem léptem túl rajta.

A férjem otthon volt a 2 éves lányunkkal mert én a húgom lánybúcsúztatójára mentem. Ott is aludtam nála.

Másnap kb 10kor arra értem haza, hogy még alszanak (ez nem lett volna tragédia) és a gyerekszobából eszméletlen hányásszag árad. A férjem kis habozás után elmondta, hogy ettek ezt-azt: pizzát, csokit, chipset, sütöttek palacsintát, ittak kólát (előtte sosem ivott a gyerek) és kakaót. Aztán (milyen meglepő) hajnalban hányt a gyerek, de ő olyan fáradt volt hogy csak átöltöztette, lezuhanyozta és befektette maga mellé.

Mondtam hogy ok, akkor én felöltöztetem a gyereket, elmegyek vele játszótérre és úgy akarom itthon találni a lakást ahogy előző este elhagytam. Ne hagyja ki a mi szobánkat sem, mert ott is voltak kisebb hányásfoltok.

A barátnőim és anyósom szerint viszont erősen túlzásba estem, és ez a tökéletes út a sárkányosodáshoz. Egyikük azt is mondta, hogy ha sok ilyen lesz akkor a férjem előbb-utóbb új feleség után néz.

Mit gondoltok?

Őszinte vélemények érdekelnek, nem megerősítést várok!

2015. júl. 31. 17:22
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
3%

Utolsó errõl van szó!

Mindent megtett az apa, és AMI FONTOS NEM HAGYTA a GYERMEKET ABBAN A SZOBABAN,AHOVA HANYT!!!!!!

Egyszerüen jól akarták magukat érezni, nem mindennap eteti a gyermeket nyalánkságokkal!

2015. aug. 1. 12:11
 32/35 anonim ***** válasza:
16%
Kérdezõ a barátnõid szeretnek ugye?Ok téged is és a férjedet is ismerik, õk tudják miért mondták neked,amit mondtak!De nyugtasd meg magadat az itteni vadidegen emberek adta válaszain.
2015. aug. 1. 12:16
 33/35 anonim ***** válasza:
89%
Komolyan ennyien otthagyjátok reggelig a hányást??? Fujj,nem térek magamhoz!!!! :O
2015. aug. 24. 14:20
 34/35 anonim ***** válasza:
89%
Engem is sokkol, hogy ennyi igénytelen ember van itt. A hányást feltakarítani maximum 5 perc akkor is, ha a kövön van, és akkor is ha az ágynemű lett olyan és mondjuk bevágom egy adag mosószeres vízbe ázni... átöltöztetni a gyereket szintén 5 perc. Nem nagy cucc, mégis van aki inkább otthagyja reggelig? Szép, mondatom.
2015. aug. 24. 14:53
 35/35 anonim ***** válasza:
87%
Engem komolyan lesokkolt, hogy tényleg otthagynátok reggelig a hányást? Még jó hogy a gyereket nem hagyta abban a szobában, de ahogy olvasható a másik szobában is voltak hányás nyomok ahol aludtak... Hát azért ez elég gusztustalan. Nekem is volt hogy összehányta a gyerek az ágyneműt, sőt a szőnyeget is, de eszem ágában sem lett volna otthagyni. GYereket rendbeteszem, tiszta helyre lefektetem és utána eltakarítok. Ha a férjem is otthon van akkor ő intézi a gyereket (kivéve ha engem igényel) és rögtön takarítok.
2015. aug. 24. 16:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!