Tényleg túlzásba estem? Ti mit reagáltatok volna?
Kb 3 hete történt az eset, de még nem léptem túl rajta.
A férjem otthon volt a 2 éves lányunkkal mert én a húgom lánybúcsúztatójára mentem. Ott is aludtam nála.
Másnap kb 10kor arra értem haza, hogy még alszanak (ez nem lett volna tragédia) és a gyerekszobából eszméletlen hányásszag árad. A férjem kis habozás után elmondta, hogy ettek ezt-azt: pizzát, csokit, chipset, sütöttek palacsintát, ittak kólát (előtte sosem ivott a gyerek) és kakaót. Aztán (milyen meglepő) hajnalban hányt a gyerek, de ő olyan fáradt volt hogy csak átöltöztette, lezuhanyozta és befektette maga mellé.
Mondtam hogy ok, akkor én felöltöztetem a gyereket, elmegyek vele játszótérre és úgy akarom itthon találni a lakást ahogy előző este elhagytam. Ne hagyja ki a mi szobánkat sem, mert ott is voltak kisebb hányásfoltok.
A barátnőim és anyósom szerint viszont erősen túlzásba estem, és ez a tökéletes út a sárkányosodáshoz. Egyikük azt is mondta, hogy ha sok ilyen lesz akkor a férjem előbb-utóbb új feleség után néz.
Mit gondoltok?
Őszinte vélemények érdekelnek, nem megerősítést várok!
Szerintem teljesen korrekt voltál. Megkérdezted, mi történt, ő elmesélte, te meg mondtad neki, hogy tegye rendbe a dolgokat. Abszolút jogos.
Hacsak nem őrjöngtél vagy nem vettél föl valami lekezelő vagy mártírkodó hangnemet, akkor ennek semmi köze nincs a sárkánykodáshoz.
Szerintem is jól cselekedtél.
Utána szépen eltakaritotta?
Amikkor észrevettem, elég ideges lettem, de mire magához tért és tudtunk beszélni lehiggadtam. Aztán eléggé felhúzott, valami olyat mondott, hogy ha már úgyis otthon vagyok takarítsam el én. Na erre tényleg bepöccentem.
Igen, megcsinálta, egy szavam sem lehet.
Teljesen jogos volt, és ha így mondtad el neki, ahogy leírtad, akkor még finom voltál és nőies.
Már miért lett volna túlzás? Nehogy már apuci hülyesége után még te állj neki takarítani. Nem vagy te házi cseléd, és ha normális a férjed, ő is belátja, hogy hülyeséget csinált. Emiatt nem fog másik feleség után nézni, nem is értem miért mondták ezt neked.
"ha sok ilyen lesz akkor a férjem előbb-utóbb új feleség után néz"
Mármint ha párszor még bejátssza, hogy mindennel összezabáltatja a gyereket? Ő volt a hülye, nem te, hogy azt merted kérni takarítson fel, ha már hajnalban nem sikerült.
Igen elõfordulhat,hogy a férjed el fog hagyni,le lehet pontozni?!
Te miért másnap mentél haza 10 után?
Uralkodsz a férjeden,ahogyan te akarsz, még megis bünteted,hogy takaritson ki,amig te mész a játszótérre stb.
Igazi nõt akarsz belõle faragni!
Azt is vedd figyelembe,hogy évesek azok,akik itt válaszolnak neked!
Leírtam, miért akkor értem haza.
Igen, ez kicsit "büntetés" volt; de nem a részemről, szerintem inkább magát szívatta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!