Tényleg túlzásba estem? Ti mit reagáltatok volna?
Kb 3 hete történt az eset, de még nem léptem túl rajta.
A férjem otthon volt a 2 éves lányunkkal mert én a húgom lánybúcsúztatójára mentem. Ott is aludtam nála.
Másnap kb 10kor arra értem haza, hogy még alszanak (ez nem lett volna tragédia) és a gyerekszobából eszméletlen hányásszag árad. A férjem kis habozás után elmondta, hogy ettek ezt-azt: pizzát, csokit, chipset, sütöttek palacsintát, ittak kólát (előtte sosem ivott a gyerek) és kakaót. Aztán (milyen meglepő) hajnalban hányt a gyerek, de ő olyan fáradt volt hogy csak átöltöztette, lezuhanyozta és befektette maga mellé.
Mondtam hogy ok, akkor én felöltöztetem a gyereket, elmegyek vele játszótérre és úgy akarom itthon találni a lakást ahogy előző este elhagytam. Ne hagyja ki a mi szobánkat sem, mert ott is voltak kisebb hányásfoltok.
A barátnőim és anyósom szerint viszont erősen túlzásba estem, és ez a tökéletes út a sárkányosodáshoz. Egyikük azt is mondta, hogy ha sok ilyen lesz akkor a férjem előbb-utóbb új feleség után néz.
Mit gondoltok?
Őszinte vélemények érdekelnek, nem megerősítést várok!
Pl én 30-as vagyok és ugyanígy jártam volna el. Higgadtan megmondom, h takarítson ki legyen szíves ha ilyen hülye volt, meg amúgysem tudsz segíteni, mert mész el a gyerekkel. Ha ezután beszól h ha már otthon vagyok akkor csináljam meg én, le is kaptam volna a tíz körmérõl. Ha ezutân meg el akarna hagyni, amivel riogatnak, hât nem is kéne nekem ilyen férj. Amúgy meg nyilvám nem ez a helyzet, hanem csak bepróbálkozott, mivel senki nem szeret hányást takarítani. :) Egyébiránt aki megkérdezte h miért mentél haza késõn, ez egy abszolút hü*lye kérdés. 1) le van írva-gondolom ott aludt a lánybúcsú helyszinén
2) az apjával van a gyerek, egy este nem a vilâg
3) Semmi köze hozzá a kommentelõnek
4) Semmi köze a történethez
Én nem tudtam volna ilyen higgadtan viselni ezt az egészet, szóval szerintem messze vagy még a sárkányosodástól.
Viszont én már több, mint 10 éve vagyok házas (és sárkány is :D) Mégis megvan még a férjem. Szóval szerintem emiatt sem kellene aggódnod.
Én eleve orrba csapdostalak volna, ha hajnal 10-kor felköltesz.
Egyébként nem jogos a hisztid. Apuka bulizott a kislányával. Hányásig ittak, van ilyen. Közöd? Majd ki lesz takarítva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!