Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem teljesen kifordult...

A férjem teljesen kifordult magától. A családom szerint legyek türelmes, előbb-utóbb visszaáll a régi rend. Igazuk van?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve új állást kapott, ahol a korábbi közel kétszeresét keresi. Azóta nem ismerek rá: nem hajlandó semmit csinálni itthon, mert "ő tart el, ez a minimum"; ha a gyerekekkel van valami, akkor oldjam meg, az ő munkája fontosabb. 3 gyerekünk van, eddig feleztük a táppénzeket,. Ha ősszel megint beindul a vírus-szezon és továbbra sem hajlandó segíteni, akkor engem rövid úton ki fognak rúgni.

A családom és az ő családja szerint is tartsak még ki, megjön az esze. De ha nem..... hát ez van, tényleg jól keres.

Abba még belenyugodnék, hogy a háztartás rám marad, de azt nem akarom hogy a gyerekekkel se foglalkozzon.

Mit gondoltok? Én túlzom el? Hozzá kéne szoknom?

2015. júl. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6
 51/56 A kérdező kommentje:
Egyébként előtte nem mondott ilyeneket, pedig előtte is jobban keresett mint én. Sőt, kb fél évig gyes-en is voltam amikor a legkisebbet nem vették fel bölcsibe és zajlott a fellebbezés meg a "harc" az önkormányzattal.
2015. aug. 3. 11:17
 52/56 rézevőfiamór ***** válasza:
16%

Kérdező, legalább _TE_ felfogtad, hogy _ÉN_ valóban segíteni szeretnék rajtad?

Nekünk is voltak nehezebb periódusok a házasságunkban, és ugye a drága jó kibicek (akiknek semmi se drága) azonnal duruzsolnak: "ne hagyd magad!", állj a sarkadra!", "nem vagy te a cselédje (a nőnek)", "mi vagy te? Egy két lábon járó bankautomatába szerelt háztartási robot? (a férjnek)".

Aztán csöndes elégtétellel mondogatják maguknak, hogy "tessék! itt a bizonyíték, hogy nem én gyaktam szét a házasságomat, lám, ezek is milyen szépen éltek látszólag, oszt tessék! Már gyilkolják egymást!"

Persze van az úgy,hogy valamelyik fél nem képes feldolgozni az anyagi helyzet javulását vagy romlását. De az első kanálcsörrenésre rohanni válni! Rémületes baromság, mindenki csak veszíthet rajta.

2015. aug. 3. 18:14
 53/56 anonim ***** válasza:
70%

már bocs utolsó de te azt tanácsolod egy vállsághelyzetben lévő nönek hogy csendben türje hogy szóban lelkileg terolizálják

igenis álljon a sarkára és válljon el ha az kell

mert hosszútávon tönkre teszi a gyerekei és a saját életét is

2015. aug. 3. 18:25
 54/56 rézevőfiamór ***** válasza:
13%

A dyslexia ma már hatékonyan kezelhető.

Na jó, én kiléptem, itt én csak feketeseggű lehetek (hím ivarszervekkel születtem).

Bocs, hogy élni merészelek.

2015. aug. 3. 20:11
 55/56 anonim ***** válasza:
20%

Minthogy a férj véleményét a sztoriból nem ismerjük meg, így nem egyértelmű, ki terrorizál kit lelkileg.

Szerintem az lenne a jó, ha leülnének, és ezt megbeszélnék egymás között. A családterápia is jó ötletnek tűnik.

2015. aug. 3. 21:45
 56/56 anonim ***** válasza:
71%
Az, hogy "lelkileg" ki terrorizál kit, pontosan kirajzolódik a Kérdező kommentjeiből. (Annak pedig, aki képes kimondani ezt a gyalázatos mondatot, "Én tartalak el!", hiba megadni a jóhiszeműség bónuszát.Bocsánat, de az nem más, mint verejtékszagú férfi-mentegetés. Minden áron.) :(
2015. aug. 4. 08:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!