Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A férjem teljesen kifordult...

A férjem teljesen kifordult magától. A családom szerint legyek türelmes, előbb-utóbb visszaáll a régi rend. Igazuk van?

Figyelt kérdés

Úgy fél éve új állást kapott, ahol a korábbi közel kétszeresét keresi. Azóta nem ismerek rá: nem hajlandó semmit csinálni itthon, mert "ő tart el, ez a minimum"; ha a gyerekekkel van valami, akkor oldjam meg, az ő munkája fontosabb. 3 gyerekünk van, eddig feleztük a táppénzeket,. Ha ősszel megint beindul a vírus-szezon és továbbra sem hajlandó segíteni, akkor engem rövid úton ki fognak rúgni.

A családom és az ő családja szerint is tartsak még ki, megjön az esze. De ha nem..... hát ez van, tényleg jól keres.

Abba még belenyugodnék, hogy a háztartás rám marad, de azt nem akarom hogy a gyerekekkel se foglalkozzon.

Mit gondoltok? Én túlzom el? Hozzá kéne szoknom?

2015. júl. 30. 17:26
1 2 3 4 5 6
 41/56 A kérdező kommentje:

Kedves rézevőfiamór,

ne aggódj ennyire a férjemért, nem kerül utcára. Jelenleg abban a házban élünk, amit örököltem, emellett van egy közös, hitelmentes lakásunk ami ki van adva.

Elég sokat hallgatom tőle, hogy milyen király munkái lehetnének ha MI, a családja nem lennénk útban a karrierjének, szóval onnantól nyilván többszörösét fogja majd keresni.

2015. aug. 2. 14:45
 42/56 anonim ***** válasza:
100%
Na ez nagyon kedves kijelentés volt tőle...Rakd ki a francba
2015. aug. 2. 20:27
 43/56 anonim ***** válasza:

Ez egy pénzmániás fxsz.

Lenéz, amiért kevesebbet keresel, akadálynak tartja a saját gyerekeit... mi az istenért vagy még vele? 200-ból is meg lehet élni akár gyerekestől is, pláne, ha a ház a tiéd. Ő meg házasodjon össze a pénzével (vagy melegedjen meg és vegye férjül a feministázó kommentelőt, aztán majd szidhatják együtt a nőket.)

2015. aug. 2. 20:55
 44/56 rézevőfiamór ***** válasza:
16%

Akkor meg mire vársz, kedves kérdező?

Rúgd ki, még mielőtt eljutnál odáig, hogy tulajdonképpen már ver is.

Gyönyörűen sorjáznak a lépcsőfokok. Te tulajdonképpen már akkor tudtad, hogy válni fogsz, amikor az első kérdésedet fogalmaztad, csak elég megerősítést akartál begyűjteni. Megkaptad, többszörösen. Nosza hát, irány egy gyakorlott válóperes ügyvéd. Csak arra vigyázz, hogy ne hagyd magad túlpörgetni, ugyanis ha lecsukatod a fószert pl pedofílila vagy nemi erőszak miatt (amire lehet, hogy megpróbálnak rádumálni), akkor ugrott a tartásdíj! A börtönkeresetből ugyanis egy szem kockacukrot se vehetsz a csimotáknak!

2015. aug. 3. 01:07
 45/56 anonim ***** válasza:
100%

"Elég sokat hallgatom tőle, hogy milyen király munkái lehetnének ha MI, a családja nem lennénk útban a karrierjének"

Ez komoly? Na ne! Hát tényleg jobb az ilyen gyökértől megszabadulni.

2015. aug. 3. 05:20
 46/56 anonim ***** válasza:
83%
@rézevőfiamór: Kevesebb rezet egyél, mert nagyon pukkancs lettél tőle és biztos a szépségednek is árt :D
2015. aug. 3. 05:22
 47/56 rézevőfiamór ***** válasza:
15%

46-os (az IQ-d is)

Műveletlen tuskó!

Karinthyról persze sose hallottál, ugye?

2015. aug. 3. 07:41
 48/56 anonim ***** válasza:
79%

Rézevőfiamór tankönyvi példája az arrogáns, a női válaszolókat automatikusan a magas lóról, pökhendien kioktató és sértegető ("femintelligencia" és a többi), pénzcentrikus, hímsoviniszta és érzékeltlen nikhajnak. Ennek a fajtának semmi más nem számít, mint önmaga. Meggyőződése, hogy mindenki - de főként a feleség - arra rendeltetett, hogy az ő összes igényét, elvárását, sőt: parancsát szó nélkül teljesítse, az ő sikereiért, karrierjéért teljesen feladja a saját életét, ne legyen más ambíciója, mint őt szolgálni és neki megfelelni.

Aggasztóan kezd szaporodni ez a típusú hím a társadalomban: nem árt minden alkalommal felfigyelni rá, helyére utasítani és felhívni rá a potenciális áldozatok: lányok, nők figyelmét. Kerüljék, mint a pestist.

2015. aug. 3. 09:32
 49/56 rézevőfiamór ***** válasza:
42%

Ha te mondod...

(Karinthyról még mindig nem hallottál?)

2015. aug. 3. 09:38
 50/56 A kérdező kommentje:

Azt hittem, a "teljesen kifordult magából" elég. Ezért nem részleteztem.

Azért vagyok vele, mert ez csak az utóbbi fél év, az előző 10 miatt megérné rendbe hozni - ha ő is akarja.

Most azt kértem tőle születésnapomra, hogy menjünk el 5 alkalommal egy párterapeutához. Még átgondolja, de úgy tűnik, hajlik rá.

2015. aug. 3. 11:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!