Ti fizetnétek a sógornőtöknek az anyukátok ellátásáért? Jogosan várja el ezt tőlünk?
Hárman vagyunk testvérek. Bátyámék laknak egy településen anyuval, így nyilván ők látják el. Mi megyünk 2-3 hetente hétvégén.
Az ellátás abból áll, hogy reggel odamegy, megfőz mindenkire (2 gyerekkel van otthon), beszélget anyuval, kimennek a kertet csinálni. Napközben beadja a gyógyszereit, méri a cukorszintjét meg a vérnyomását. Délután megfürdeti. Ha nincs jól, akkor bepelenkázza, vagy ha valami "besikerül" akkor eltakarítja.
Most lejár a gyed-e és menne vissza dolgozni. Mondtuk neki, hogy maradjon még otthon gyes-en, aztán tud még anyaságin is mert 3 gyerekük van, így el tudja látni anyut.
Állítólag 110.000 a gyed-e. Azt mondta, ha kiegészítjük annyira a gyes-t akkor otthon marad.
Szerintetek ez fair?
Teljesen jogos, ugyanis ez az osszes gyerek kotelessege, nem sozhatod ra olyan alapon hogy o lakik ott. Vagy ha mar igen, akkor segitsetek be ti is. Vagy munkaban, vagy anyagiakban.
Mar az is rendes volt tole, hogy eddig csinalta zokszo nelkul.
Igen fer. Es meg jol is jartok. Es eleve magatoktol kellett volna felajanlani ha az o munkajara tartotok igenyt. Igy is jofej ha megcsinalja ezt a melot. En csinaltam. Kokemeny munka
.
Hát ezen még én is kiakadtam, hogy azt írod, ez a nők feladata.
Én férfi létemre ápoltam anyámat. Fürdettem, pelenkát cseréltem, ültem mellette, fogtam a kezét. Ott voltam minden nap, pedig 40 km-re laktam tőle és dolgoztam mellette. A sógornőm is sokat segített de soha egy szóval nem mondtam volna neki, hogy azért mert nő az ő dolga lenne. A bátyám is segített férfi létére. Ez nem a sógornőd feladata lenne ha anyud gyerekeinek a feladata. Azt, hogy a sógornőd csinálja, inkább köszönd meg neki. Neked fogalmad sincs milyen egy felnőtt ember alól pelenkát cserélni. Vagy milyen látni, hogy a szemed előtt sorvad el, száll az élet lassan ki belőle..
Fuh de bunkó vagy! Még kérded, hogy fair-e? Ő látja el a beteg anyukádat, mert te nem teszed és még neked áll feljebb? Nem semmi "emberek" vannak....
Igen, fair, ha azt akarod, hogy továbbra is ellássa, akkor nem fogja megkapni a munkabérét, csak a gyest, ami 30 valamennyi vagy 40. Akkor neked(nektek) kell igen, a zsebetekbe nyúlni, ha azt akarjátok, hogy továbbra is ápolja. Ő mondjon le valamiről, de te nem teszel semmit? Hogy van ez,magyarázd már el? Vagy akkor fogadjatok egy ápolónőt, akkor is a zsebedbe kell nyúlni.
Ezen most jól felhúztam magam, hogy vannak ilyen szemetek....
Leszarom mit beszelsz, egy igazi bunko paraszt vagy.
Majd megkapod az elettol, ne felj! Alattad senki nem cserel majd pelenkat! Halasnak kellene lenned, h Anyukad alol kiszedi a szart, te gyoker.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!