Sógornőtöknek és az újszülött kisbabájának milyen ajándékokat adtatok?
Sógornőmnek virágot, de úgy közösen anyuékkal.
Picurkának meg, mivel a keresztfiam lett, egy játszószőnyeget!
De mivel nem a keresztfiad, elég egy rágóka, vagy egy csomag pelenka is jól jönne, igencsak fogyó eszköz:P
22L
inkább azt írom le én minek örültem mikor megszületett a babám.
a pelenka mindig jó ajándék, azzal nem tudsz nagyon mellé lőni. pampers vagy libero de 2es vagy 3as méretet. mi úgy jártunk, hogy mindenki az elején hozott 1-es pelust, azzal tapétázhattuk volna körbe a lakást pedig 2 hét után kinőtte babám :D
a popitörlő szintén ilyen, mindig kell, nagyon örültem mikor hoztak a látogatók :)))
kaptunk rágókákat, fürdős könyveket, csörgőket, ezek is nagyon jók voltak, csak arra figyelj, hogy színesek legyenek.
ruhákat is sokat kaptunk, ott is arra kell figyelni, hogy ne 56os méretet mert 2-3 hét alatt kinövik, 62-68as body, rugdalózó, kis póló, kocsicipő. tavasz van, egy szép pokrócnak is biztos örülnének :)
a legeslegszebb ajándék amin elsírtam magam, egy pici torta volt! :) a kis szülinaposnak és persze én ehettem meg mert szopizott a babám, így végül is ő is evett belőle ;)
nekem mindenki ételt hozott, újszülött mellett nagyon nehéz főzőcskézni ezért nagyon örültem neki :) csak arra kell figyelni ne vigyél puffasztó ételeket mert ha szoptat, nem ehet olyanokat!
remélem tudtam adni pár ötletet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!