Mit tennétek ha kiderülne, hogy a sógornőtöknek szeretője van?
Figyelt kérdés
És ráadásul a fiú, mindössze 17 éves! Tegnap mikor mentem náluk az udvaron csókolóztak, és még csak nem is zavartatták magukat. A férje nem tud semmit, mikor lebukott előttem, akkor nem tagadott semmit, bevallotta, hogy már rég nem szeretik egymást, már rengeteg szeretőjük volt, most erről a fiúról még nem tud a férje, de elvileg neki is van egy nő köze fél éve. Csak a két gyerekük miatt nem válnak el. Teljesen kiakadtam mikor megtudtam, nem mondanál el a férjének, úgy érzem ez nem az én tisztem, de mit mondjak a sógornőmnek, hiszen ez mégis csak egy gyerek, majdnem a fia lehetne, nem bírom felfogni, hogy mit gondol, hiszen mégiscsak egy kamaszról van szó, csak hét évvel idősebb a saját gyerekénél. Mikor megláttam, szólni sem bírtam, az én kislányommal együtt járt óvodába, és most meg így látni sokkoló volt.2015. máj. 12. 20:33
1/9 anonim válasza:
Ne irigykedj, inkább örülj neki, hogy ő legalább boldog, mert taníthat és nem a megcsalt feleség boldogtalanságát sugározza.
2/9 anonim válasza:
Édes Istenem milyen sorsok vannak. Különben ha a férj is ilyen hűtlen, akkor téged mit zavar ez? Nem tudom eldönteni mi a legnagyobb bajod, hogy megcsalta a férjét, vagy hogy 17 éves pasival teszi mindezt? Mert utóbbi ellen nem tudsz mit tenni
3/9 anonim válasza:
Én nem avatkozom a sógornőm nemi életébe. Ha neki ez megfelel, hogy szeretője van aki még fiatal is akkor lelke rajta. Nem vagyok ítélőszék, hogy megszabjam ki kivel élhet nemi életet. A férjével meg majd ő megoldja a gondját.
Csak megjegyzem: A férjem 8 évvel fiatalabb nálam, és 8 évvel idősebb a fiamnál. 14 éve élünk boldog házasságban.. (sokkoltalak?)
4/9 anonim válasza:
Miért akarnál bármit mondani a sógornődnek, pláne ha már egy ideje nem hűségesek egymáshoz? Az ő életük, neked semmi beleszólásod.
5/9 anonim válasza:
Irigyelném bakker, de nagyon. Bár én is fel merném vállalni, hogy a dögunalmas, 0 szexes házasságomat egy folyton kanos tinifiúval "dúsítsam"... Ő dolga, nem pofáznék bele, és magamban megjegyezném, hogy nagyon tudhat valamit.
6/9 anonim válasza:
szóval akkor ezért vannak ráállva az ötvenéves kolleganőim a 27 éves páromra..látom a válaszokból..
a sok kivénhedt fonnyadt aszalt szilváknak csorog a nyála :D
7/9 anonim válasza:
Én a beteges reakciómból megérteném, hogy sürgősen nőre van szükségem, és ezerrel elkezdenék csajozni.
8/9 anonim válasza:
Nem tennek semmit. O dolga. Irigykedsz?
9/9 anonim válasza:
Eleg undorito az biztos, de akkor se a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!