Tekissunyi kérdése:
Dancso Péternek van felesége/szeretője?
Figyelt kérdés
Az egyik évfolyamtársam szerelmes belé és ezt akarja tudni.esetleg tudjàtok a telefonszámát,vagy hogy holl lakik? Meg hogy mikor lesz találkozója?2014. aug. 31. 10:50
1/10 anonim válasza:
Dancsónak nincsen se szeretője/ se felesége.
A többit meg nem kürtölte napvilágra.
2/10 anonim válasza:
Abba lehetne hagyni már ezeket a kérdéseket. Nem tudom, miért okoz az egyeseknek lelki örömöt, hogy Peti csinál egy videót, amibe belerakja a kérdésedet..
5/10 anonim válasza:
Talán én vagyok a leghitelesebb forrás, ugyanis az egyetlen szem húgom az ő kedvese.
Mivel a barátnője, így gondolom egyben a szeretője is, bár a húgom szexuális életére inkább nem is szeretnék gondolni. Tudtommal még nem a felesége, vagy legalábbis nem hívtak meg az esküvőre.
6/10 anonim válasza:
Az előző hazudik, ugyanis az ÉN öcsém Dancsó Péter BARÁTJA! Bizony!
10/10 anonim válasza:
Szerintem van, csak nem akarja nyilvánosságra hozni. Talán az ilyen kérdéseket is azért hagyta ki :D (vagy mert mégsem heteo)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!