Van olyan, hogy x éve van párod, de közbe megtetszik egy másik férfi/nő?
Attól függetlenül a párod szereted. Ilyenkor mi van?
Tudom, nagyon hülye vagyok, de ezt nem értem. 6 éve vagyok kapcsolatban, de most tetszik egy másik pasi. Vagyis kapcsolatot nem szeretnék vele, de "vonz".
Hú. Köszönöm a sok, gyors, hasznos választ!!!
(kivéve: ma 19:35,mert nem vagyok HÜLYE! Szeretem a párom, ezért is kérdeztem, hogy mással is történt-e ilyesmi, és mi ilyenkor a teendő... Rólad ennyit, ennyit érsz.)
Azt hiszem kissé megnyugodtam, hogy mással is előfordult. Már kezdtem félni, hogy velem van a baj. Pontosabban attól, hogy 21 éves vagyok, és ugye 6 éve a párommal, aki az első komolyabb az életemben, hogy ilyenkor mi is a helyzet.
Mégegyszer köszönöm!
19:41
Nálatok a csók is megcsalásnak számít? Minden csók, vagy csak a nyelves ( bocs ) ??
Szia! Én vagyok a megcsalós. Igen az is annak számít nálunk. Miért nálatok nem? Bár szerintem ez nem olyan nagy bűn, de nekem is rosszul esne, de a barátom szemlélete szerint már az is megcsalás ha másra gondolok úgy és meg is tenném.
Mindenféle csók volt a másikkal, gyakorlatilag szétszedtük egymást minden alkalommal. :S És közben eszembe sem jutott az igazi párom. Nekem is első kapcsolatom ez és talán vágytam vmi változatosságra, de már tudom hogy nem cselekedtem jól. Ha igazán akarom akkor el fog múlni a másik szerelem.Mert ez már nem csak sima vonzalom volt a vége fele :S Bocs hogy sokat írtam!
19:35-ös vagyok:
Van komoly kapcsolatom, tévedés. 5 éve van párom, imádom, soha nem nézek másra. Amióta Ő van nekem, megszünt a világ, nem nézek senkire úgy mint nő vagy férfi. Ő a tökéletes, ezért vagyok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!