Van olyan, hogy x éve van párod, de közbe megtetszik egy másik férfi/nő?
Attól függetlenül a párod szereted. Ilyenkor mi van?
Tudom, nagyon hülye vagyok, de ezt nem értem. 6 éve vagyok kapcsolatban, de most tetszik egy másik pasi. Vagyis kapcsolatot nem szeretnék vele, de "vonz".
19:35
Szerintem ez hülyeség...ez csak kémia...és pláne ennyi év után előfordul..és még majd mennyiszer..ha lett volna hosszu kapcsolatod biztos tudnád,hogy mindenkivel megesik..ha veled nem akkor álszent vagy...
Nem kell megcsalni.De jó egy kicsit fantáziálni és kész
Nekem is volt ilyen több is. 5 éves kapcsolatnál. Mindig volt vki,meg is beszéltem a párommal, néha nagyon vágytam a másik után, de ezek ilyen plátóiak voltak,mert nem is ismertem őket. Aztán találkoztam egyik ismerősömmel akivel mindig is tartottam a kapcsolatot jóban voltunk de nem taliztunk és első alkalomkor nagyon közel kerültünk egymáshoz és onnastól egyre többet gondoltam rá. Végül meg történt a legrosszabb:S Megcsaltam. Csók volt "csak". Titokban tartottam és találkoztunk is. De amikor az igazi párommal voltam nem is gondoltam a másikra, mert jól éreztem magam vele, csak amikor egyedül voltam akkor jutott eszembe a másik.
Már tudja a barátom, hogy megcsaltam, megbocsátott mert tudja hogy szeretem őt. De eléggé elgondolkoztam, hogy miért tettem ezt. Mert ha boldog vagyok a jelenlegivel? akkor miért tettem ezt? Egyszerűen nem tudtam ellenállni és gondolkozni, hogy nem szabad :(
De hogy megcsaltam vele, fájdalmat okoztam 3 embernek,mert akivel megtettem az belém szeretett és engem akar de nem őt választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!