Van tovább lefelé? Tudtok kis erőt adni, hogy már csak jobb lehet?
Gyönyörű férjed van, hogy egy napnál többet nem bír ki a saját gyerekeivel, mert alig tud gondoskodni róluk.
Attól, hogy "szerinted" nem jár rá közgyógy, az úgy is van, vagy méltóztatnál utánanézni is?
Egyébként már leírtuk, két lehetőség van:
- a férjed k.va gyorsan új állást keres
- abbahagyod a szoptatást, és te mész vissza azonnal dolgozni. A tejfehérje érzékeny gyermekeknek nyugodtan lehet adni szójatejet, rizstejet pl. De tehéntej nélkül is lehet teljes életet élni. Nem értem, miért lenne muszáj ennie. Minden élelmiszer pótolható.
Nem akarok kötözködni, de hogyhogy önrésszel jár az ablaktörés, pláne természeti csapás miatt? Érdekes egy biztosító, azért olvassátok el, mi van pontosan a kötvényben, nekem is voltak már balhéim lakásbiztosítás kapcsán.
Ezt is nézd meg, elvileg magasabb összegű családi pótlék jár tartósan beteg gyermek esetén, ill. ápolási díj és 10 éves korig GYED.
3 éves koráig nem foglalkoznak a kivizsgálással, igy semmit nem lehet kérni semmit,kinőheti.Kösz... Nagynak szemüvegre nem jár semmi. 95%ban eszik mindent, este kell neki meg délután az elalváshoz.Ébredés után már csak néha kéri.Hiába adom le ha nincs nyáron bölcsi... Ügyeletes bölcsi meg a kerület másik felén,vad idegen dadusokkal...
Biztositó allianz,ezt mondta hogy kell fizetnünk.Most ilyen esetben nem tudom mi van,felhivjuk holnap apóst,ő kötötte.(övé volt a lakás,csak férjem idén megörökölte. ) Biztatást kértem,nem letolást hogy miért szoptatok meg stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!