Van tovább lefelé? Tudtok kis erőt adni, hogy már csak jobb lehet?
Szivesseg.net
Ha megszorultok, itt sok jószívű ember jött össze.
Ha valakinek belefér, segít. Pl. Mosógépszerelésben
Ti teljesen, totálisan hülyék vagytok, vagy csak tettetitek??
Ahogy írták, kislánynak közgyógy.
A férjed jöjjön el gyes-re, te pedig menj vissza dolgozni. Nem is értem hogy merült fel, hogy az egyikőtök munkanélküli, a másik meg otthon seggel majd gyeden még egy kicsit, és addig kb. 30.000 ft-ból hogyan esztek?
50.000-es javíttatás helyett a gépet alkatrészenként eladni (ami még jó belőle, gondolom nem egyszerre ment tönkre a ram, videokártya, monitor egyebek?), kb. 80.000-ért új laptopot lehet kapni, akár részletre is vehetitek minimális ráfizetéssel, míg a javítást nem lehet részletre.
Úgy szokott ez lenni, mint az ingával, kileng az egyik irányba, aztán a másikba. Nyugi, lesz ez jobb...
Örökség, biztosító nincs? A temetés költségeire lehetett volna előleget kérni, ha volt megtakarított, vagy folyószámlán lévő pénze az elhunytnak.
Szóval: mosógépben egy alkatrész romlott el, az 50.Most megkérdezünk egy másik szerelőt is.
Szemüveg közgyógyra? Erre utána olvasunk,eddig senki sem emlitette pedig én is 30 éve szemüveges vagyok...Volt egy folyamatos betegsége,vérrendszerrel kapcsolatos, arra sem járt:( Csak egy lencsét kell csináltatnunk,másik jó.
Mosógép ment tönkre,nem a számitógép. 3 éves gép. Profi gép.Apa nem vállalja be őket,mert a kicsi még szopik,s apával nehezen alszik el.. Gyesen vagyok,nem gyeden.
Örökség: lakás amiben vagyunk, meg 2 millió ami le van kötve. Több évre. Biztositó azt mondta az ablakra hogy 20000önrészt kell fizetni,holnap megyünk be a lakásszövetkezetbe.. Utána önkormányzathoz beadni a papirokat. Édesapja halála után lemondtunk az örökségről mert akkor csak a tartozások voltak, semmit nem fizetett..Bizakodok nagyon. Több helyen bent van az önéletrajza,ma is 20 helyre beadta..
2 éves gyereket szoptatni... ezt inkább nem kommentálom. Meg azt, hogy a saját apjuk el sem vállalja a saját gyerekei felügyeletét. Ez komoly?
A számítógépet félreolvastam, ne haragudj. Nem tudom, hogy sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!